Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehetett a baj? Mit cseszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a baj? Mit csesztem el a csajnál?

Figyelt kérdés

2 éve nagyon megtetszett egy csaj. Tegnap életem legnagyobb lépését tettem meg!

Felhívtam telefonon!

2 évig tartott míg eljutottam odáig, hogy felmertem hívni. Tegnap végre megtettem, és el is mondtam neki, hogy ilyen sokáig tartott összeszedni a bátorságomat, és rengeteget őrlődtem, h végre meg tegyem ezt az igen nagy lépést. Egy kicsit remegett és dadogott a hangom mert nagyon féltem nehogy elcsesszek valamit. Miután ezt elmondtam, egyből mondta, h bocsi de éppen lemerülőben van a telefonja és le kell raknia. Mondtam, h jó, elhiszem, hogy nem hazudik. Aztán lerakta. Ma próbáltam hívni, de nem vette fel. Szerintetek mit csináljak?

2012. ápr. 12. 18:31
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, különben én vagyok a "van pénzed" kérdező és nem azért kérdeztem hogy most a pénztárcádba nyúlkáljak vagy hogy azzal próbálj meg csajozni ez szerintem sem normális, csak azért kérdeztem mert ha lenne egy kis spórolt pénzed azt költhetnéd magadra keress valami szórakozást vágass valami új frizurát szerezz be egy napszemüveget (ha jó a fazon önbizalmat ad) vegyél pár új cuccot ezzel is lezárva az eddigi gondokat ezt a lányt felejts el egyértelmű hogy nem jössz be neki. De ami késik nem múlik szerezz haverokat! próbálj ki új dolgokat ne lógj a gépen ha van biciklid biciklizz! nagyon jó a testnek és a léleknek is addig is felméred a város(falu) lakókat. de ami a legfontosabb hogy szerezz haverokat! és ezt csak úgy tudod ha lesz elég önbizalmad szóval rajta...szerintem semmi okod nincs arra hogy félénk legyél ez csak a korfontérzeted miatt van! de lépj ki belőle nem bukhatsz semmit! Remélem gyűjtesz egy kis önbizalmat és nemsokára ez a csaj örülne ha összejött volna veled.. de sajnos az a hajó már elment.. :) 20/L
2012. ápr. 13. 18:50
 22/22 anonim ***** válasza:

20. válaszoló vagyok, akkor vissza szívom a kijelentésemet ment is a zöld kéz ;), kedves kérdező remélem sikerrel jársz a továbbiakban!

23/F

2012. ápr. 15. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!