Megpróbáltam elkészíteni a cukorgyantát. Hát jól el csesztem. Mikor megnéztem a kanállal hogy jó-e egyszerre megkeménykedett. (? )
Figyelt kérdés
Még az ujjamat is elégettem. lehet hogy túlfőztem, mert eléggé sötét színe volt. Vagy mit csináljak hogy ne keménykedjen meg? Nektek hogy hogy nem keménykedik meg?2012. aug. 18. 14:58
1/6 anonim válasza:
Túlfőzted, tegyél még hozzá vizet és forrald újra, világosabbra.
2/6 A kérdező kommentje:
áhh...inkább csinálok majd egy újat...ezt meg valahogy megpróbálom kiszedni az edényből...
2012. aug. 18. 15:11
3/6 anonim válasza:
Az edény kuka.
Én is így jártam, inkább vettem egy gyantapatront, sokkal kényelmesebb.
4/6 A kérdező kommentje:
tettem hozzá vizet, felforraltam, és úgy lejött az edényről:)
2012. aug. 18. 17:57
5/6 anonim válasza:
Ki az aki kidob egy edényt mert beleragadt egy kis cukor? xD jézusom sötétség mesterfokon
6/6 A kérdező kommentje:
XD
2013. jan. 5. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!