Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Hogy lehet valaki ennyire ilyen fura? Nem értem mivel vagy kivel lehet a baj?! Nem csesztem el, sőt! Na szóval 3hete járok elméletileg 1 fiúval!
Figyelt kérdés
Na de ha 2-3 szor kettesben voltunk sokat mondok! Ha találkozunk mindig ott vannak a haverok vagy pedig lekoptat hogy "dolgozik" de hogy igaz-e megfontolom!Úgy érzem hogy ez a kapcsolat nem lesz jó és komoly meg még inkább nem!Lehet szakítanom kellene?Nem éri meg koptatni az időmet, vagy korai még hogy ilyen elvárásoknak eleget tegyen?Ti mit gondoltok!Én komoly kapcsolatot szeretnék kialakitani amihez megkell ismerni valakit de nem úgy hogy a fiúk mindig aseggünkbe vannak!2010. máj. 17. 19:34
1/7 anonim válasza:
Hány éves? Szerintem ez elég komolytalan, éretlen viselkedés
2/7 A kérdező kommentje:
22éves!
2010. máj. 17. 19:41
3/7 anonim válasza:
Hát ez így nem kapcsolat. Így nem fog összejönni a hosszútávú kapcsolat, ha csak az egyik fél akar tenni érte valamit. Lekell kötnöd valamivel a barátodat. Mindennap nem dolgozhat. Próbáld meg a szabadidejét magadra fordítani, hogy jobban megismerjen, megszeressen. Remélem hamarosan több időt fog veled tölteni, mint a haverokkal.
5/7 A kérdező kommentje:
2válaszadó nagyon köszönöm nagyon aranyos vagy!Én is nagyon remélem!Nekem már volt 1 több éves kapcsolatom és neki is volt nekem 3év neki 5év csak a csaja megcsalta mostanában meg nagyon kereste az igazit, de lehet bennem sem találta meg bár azt mondja szeret!
Amúgy én 18éves vagyok
2010. máj. 17. 19:50
6/7 anonim válasza:
Mondtad már neki, hogy ne hozza a barátait? Ha igen mit válaszolt? Ez elég fura viselkedés egy 22évestől szerintem
7/7 A kérdező kommentje:
Mondtam már nem is egyszer!Sőt, még a barátainak is mondtam hogy ahol 2 ember van a 3 felesleges!
Ő mármint a barátom azt mondta jó legközelebb nem viszem, a barátai meg na őket nem nagyon érdeklik hogy feleslegesek!
Már arra is gondoltam ha legközelebb találkozunk és ott lesz rajtunk kivűl valaki akkor hátat fordítok!kezdek beleunni!:( pedig imádnám azt a fiút!
2010. máj. 17. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!