Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért van, hogy a mai fiúkban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van, hogy a mai fiúkban semmi gyengédség és tisztelet sincs, és rögtön már úgy ismerkedik, hogy "szia megyünk a bokorba" még akkor is, ha nem mutogatom semmimet?

Figyelt kérdés

vagy kicsit szolidabban is, de csak erre konctentrál és a belsős dolgokra semmiképp, és a velem korabeli gimnazista lányok közül is a r*bancosabbakat keresik fel, a normálisakat meg vagy észre se veszik, vagy ők is csak arra kellenének nekik...a szex is fontos egy kapcsolatban, de vannak annál fontosabb dolgok is.

Egyáltalán van még olyan fiú, aki inteligens és normális tud lenni és nem csak tapizni meg ráindulni tud egy lányra, és partikra jár meg menőzik?

2012. aug. 27. 16:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
egyszóval semmi esélyem megismerkedni vagy találkozni az életemben ilyen fiúval, max ha találok egy lámpást ?:D:(
2012. aug. 27. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Szóval ide csak a "söpredék" férfiak járnak.

Hát én sok nőt és férfit próbáltam már segíteni a gondolataimmal,ösztönözni,és hirdetni azt ami számomra fontos érték és ami manapság egyre jobban hátrébb szorul a világban.

Az érzelmeim a helyükön vannak,és nem szoktam általánosítani hisz mindkét nem közül kerülnek ki szép számmal hibás emberek,de emiatt nem címkézhető le az egész nemi hovatartozás."A nők mindenkit kipletykálnak a hátuk mögött".Ha ezt komolyan írnám elég sok nő megharagudna rám...

Na mindegy én csak egy szívtelen söpredék férfi vagyok aki annyira buta hogy csak szexre jó.

2012. aug. 27. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Ne aggódj vannak ilyenek, csak valszeg a te környezetedben nehezebb rájuk találni. Én is ilyen vagyok, és volt nem egy lány akivel pl buliban csak normálisan ismerkedni akartam, és pont az nem tetszett neki h nem csak szexet akarok :D
2012. aug. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!