Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van, hogy a mai fiúkban semmi gyengédség és tisztelet sincs, és rögtön már úgy ismerkedik, hogy "szia megyünk a bokorba" még akkor is, ha nem mutogatom semmimet?
vagy kicsit szolidabban is, de csak erre konctentrál és a belsős dolgokra semmiképp, és a velem korabeli gimnazista lányok közül is a r*bancosabbakat keresik fel, a normálisakat meg vagy észre se veszik, vagy ők is csak arra kellenének nekik...a szex is fontos egy kapcsolatban, de vannak annál fontosabb dolgok is.
Egyáltalán van még olyan fiú, aki inteligens és normális tud lenni és nem csak tapizni meg ráindulni tud egy lányra, és partikra jár meg menőzik?
És ezt a kérdést pont a gyakorikérdésekre írtad ki, ahol a legprimitívebb, férfiaknak nem nevezhető lények portyáznak?
Itt nem fogsz normális válaszokat kapni, csak hasonlókat, mint amit az első írt.
én ezzel a sértő véleménnyel nemigazán értek egyet.
Vannak nők és lányok igen akiket a k-rvás viseledésük miatt tényleg nem érdemes, vagy hiábavaló mert nem fontos nekik, de a normális rendes lányok és nők szerintem igenis megérdemlik, és akkor most mi szenvedjünk mert nem érdemeljük meg a tiszteletet a sok p*csa miatt?:O
Rossz helyen próbálkozol. Érdekes módon velem soha nem így próbálkoztak a srácok, mindigis elég komoly nőnek tűntem ahhoz, hogy ne próbáljanak letaperolni (voltak próbálkozók, 1-2 csak, de azok napokig magukon viselték a tenyerem nyomát).
Vannak normális férfiak, mint ahogy vannak normális nők is. És normálison most nem azt a nőt értem, aki nem mozdul ki és amúgy meg ezt elvárja a másiktól is, mert biztokolni akarja. Hanem azt, aki tényleg az.
Itt oda vissza megy a másik nem szidása, csak tudnám, hogy hogyan várjátok el, hogy tiszteljen és szeressen a másik, ha általánosítva szidjátok az ellenkező nemet. Majd ha te tiszteled magadat, és a másik embert, nem r'bancozol le senkit, nem tekintesz dugógépnek senkit és nem ítélkezel a másik felett úgy általában, akkor lesz olyan, aki rád is így tekint. De addig feletted is ítélkeznek, mert ha van olyan lány aki könnyűvérű, akkor biztos te is az vagy.
Az ember mindig azt kapja vissza, ahogy ő bánik magával és a világgal.
Istenem. Akkor ne állj velük szóba.
Ha hagyod, hogy így viselkedjenek veled, akkor az pont a te hibád. Egy igazi NŐ már a szemével is helyreteszi az idétlen fiúkat...
Rossz helyen keresgélsz, ennyi az egész. Ne a "jaj de menő vagyok, nézd milyen karom van, de IQ-m semmi" típusú fiúkra koncentrálj. Biztos a te környezetedben is vannak csendesebb fiúk, akiknek nem csak a menőzésen meg a strigulagyűjtésen jár az eszük. Csak valljuk be, őket mi lányok sokkal nehezebben vesszük észre.
Én a mostani párommal 1 évig ugyanabba a gimibe jártam. Az összes izomagyú barom osztálytársát ismertem látásból vagy név szerint, de rá nem is emlékszem abból az időből. Csak érettségi után ismertem meg és azóta már 4 éve együtt vagyunk.
Szóval ott vannak ők, csak jobban nyisd ki a szemed. :)
Az én iskolámban sajnos csak ilyesmi fiúk járnak szinte...Van persze 1-2 kivétel, de velük meg barátkozni jó nagyon, mert őket a szerelem messziről nem érdekli,ők sajnos csak kockulnak, még beszélgetni is alig beszélnek.
Hát tényleg sajnos nehéz keresni ilyen fiút, vagy ha van ilyen, akkor annak már vagy van barátnője, vagy a szép gyönyörű lányok érdeklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!