Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Deadbrium kérdése:

Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Légyszíves kommentáljátok a következő esetet!! Va negy lány aki szakított a pasijával mert sokat veszekedtek de ég most is hihetetlenül szereti a srácot de neki időrevan szüksége hogy elfelejtse a sok rosszat meg a veszekedéseket,eközben egy másik srác udvarol a lánynak és ő ezt viszonozza és össze is akar jönni azzal a sráccal hogy elfleejtse a sok roszsta amit az exétől kapott,de miután szakit akivel most készül összejönni és utánna visszakar menni az exéhez mert őt szereti!!Erről mi a véleményetek??jah és miközbe negyütt voltak más pasiknak a képét lájkolta meg kommentelte:cukiság:é,édes:é stb szavakkal.MI va nilyenkor?Mit tegyek?Én komolyan szeretem őt de szerintem nem ez a helyes megoldás hogy elfelejtse a sok rosszat hogy más karjaiban vigasztalodik!? vagy tévedek?Jah és 15Éves a hölgyemény

2012. aug. 27. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tiniribanc. jó korán kezdi
2012. aug. 27. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mi az istenen lehet veszekedni 15 évesen, mondjátok meg? Mi lesz később?
2012. aug. 27. 15:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám hogy az,de az tény és való hogy 15 évesen nem egy pasival akart összejönni és nem is egy pasija volt amiről tudok(kitudja még hány lehet)de részben családi gondjai vannak és ez isteheti ezt mert 16éves kora előtt aszülei ne mengedik hogy pasija legyne és eléggé szeretethiányos(hozzáteszem még szűz a hölgyemény) szóval nem tudom:/
2012. aug. 27. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát, én szimplán nem tudom kibogozni, amit a kérdező ír.
2012. aug. 27. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:

A veszekedések azért voltak mert a csaj nem tudja hol a határ mert mindenféle srácnak lájkolta a képét,olyanokat mondott nekik hogy szép a szeme,meg ilyenek.

Nem tudom mit nem értesz ezen:)

2012. aug. 27. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt basszus:

"Va negy lány aki szakított a pasijával mert sokat veszekedtek de ég most is hihetetlenül szereti a srácot de neki időrevan szüksége hogy elfelejtse a sok rosszat meg a veszekedéseket,eközben egy másik srác udvarol a lánynak és ő ezt viszonozza és össze is akar jönni azzal a sráccal hogy elfleejtse a sok roszsta amit az exétől kapott,de miután szakit akivel most készül összejönni és utánna visszakar menni az exéhez mert őt szereti!!"

Ez így értelmetlen. Egymás mellé dobált szavak.

2012. aug. 27. 16:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyetlen baja van a kiscsajnak, nem érett még párkapcsolatra. Ha szeretné az éppen aktuális barátját, tudhatná, hogy rosszul esik neki, ha más fiúk képeit agyondicséri.

Abban igazad van, hogy nem más karjaiban kell vigasztalódni, előbb zárja le magában az előző kapcsolatát.

Szerintem keress érettebb lányt magad mellé.

21L

2012. aug. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!