Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérlek segítsetek, mit csinálj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérlek segítsetek, mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Tegnap megvoltunk híva egy szülinapi bulira, a nővérének a fiának a születésnapja. (ez egy másik faluban volt, mint ahol lakunk és 3 éves lett az unokaöccse)

Már reggel lementünk, és anyuékkal is ugy lett megbeszélve, hogy az utolsó busszal, azaz 8-ra itthon leszünk!!!

Erre ő nem akart buszozni, és szólt egyik haverjának vigyen haza. Ez eddig oké, csak nem akarok akárki kocsijába beülni, mert félek hogy hogyan vezet! de ez már nemis probléma!

Majd a kocsiban benne hagytam a telóm, kiszaladtam az utcára, és hívtam, jó vissza is jött a pasas a telómmal, közben telóztam a barátommal, és mondta h vissza kell neki menni a nővéréékhez, mert az anyukája ott hagyott valami utazási jegyet, meg a szemüvegét! De ez nem ért volna rá ma?? vagy holnap?

Ja azt el kell mondanom, hogy a nővéréékkel szemben lakik egy csaj, és 3 hónappal ezelőtt a barátom oda lement diszkóba, és azzal a csajjal volt, de állítólag nem volt semmi! de ez a csaj elmondta a barátnőmnek, hogy megakarta csókolni a barátom, meg minden... Ezt már kiveséztük, és azt mondta h nem volt semmi.... Ezután megbeszéltük, hogy senki sem megy a másik nélkül sehova, de ő erre tegnap lement, és ott is aludt!!! Azt mondta hogy felfog hívni, de azóta sem hív!!! Már amikor eljöttük, már akkor több mint félig spiccel volt!

Tegnap a sógora hívta diszkóba, és mondta h nem megy! Mondta a másik sógora, hogy vigyen haza engem utána meg jöjjö9n vissza, erre meg sem szólalt ( ezt hallottam már énis)!!!!!!!

Kérlek, segítsetek, hogy ebben a helyzetben mit tennétek, ott a nővéréknél voltak csajok is... és félek hogy részegen vmit csinál...

Most mit csináljak?? állitólag jön hozzám 1-re, és mit szóljak neki? vagy mit csináljak????

Ti mit csinálnátok?????

előre is kösszi :((((

16/ L

2009. júl. 26. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:

szerintem kicsit "szabad" akart lenni és nélküled akart bulizni

az meg, hogy történt-e ott valmai nyomozd ki!

Mindenesetre én jól besértődnék rá..

2009. júl. 26. 09:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát szerintem nem kell nyomozni, úgyis ki fog derülni, ha volt valami. Nem csak 2en voltak azon a bulin...meg ugye biztosan vannak neked is rosszakaróid, akik azt szeretnék, hogy szakítsatok, ezért be is fogják köpni, ha történt valami. Figyeld a viselkedését, ha nagyon kedves veled, szokatlanul kedves, akkor az lehet a lelkiismeret furdalás jele. De mindenekelőtt üljetek le és beszélgessetek, de ne úgy kezd, hogy "megcsaltál??" hanem csak simán beszélgessetek, faggasd h milyen volt az este, mért aludt ott, stb...Tudod: A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

2009. júl. 26. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz h visszament nélküled, hogy ha így fogod! Nem értem egy kapcsolatba miért kell a másikat pórázon fogni h nélkülem nem mehet sehova...Szavaidból azt veszem ki h meg ne csaljon...Ez azért gáz mert ezekszerint nem csal meg ha nem megy nélküled, tehát ha menne megtenné...akkor nem tök mind1? A pasik egy idő után megunják ezt h kordában vannak tartva, nem a tulajdonod, szerintem menjen a haverokkal ha menni akar, ha megcsal akkor nem tök mind1? Ha igazán szeret nem teszi meg. Az h nem mehet sehova nélküled nem megoldás arra h félsz h félrelép.
2009. júl. 26. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja és talán azért nem hív mert fél h balhézni fogsz, mert h ő vissza mert menni. Ez már egy jel h valami nincs rendben. Azt mondtad nem volt köztük semmi...akkor minek a hiszti??? Beszélgetni tán csak beszélgethet. vagy ezt is tiltod?
2009. júl. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!