Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félénkek a mai srácok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félénkek a mai srácok a 17-18 évesekre gondolok?

Figyelt kérdés
van egy srác nekem nagyon tetszik én is neki én párszor próbáltam beszélni vele de nem nagyon jött össze , a telefonszámom nem merte tőlem elkérni , na de mindegy elkérte mástól de nem hívott még fel , szerintem nem mer miért van ez ?
2009. júl. 26. 01:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
02:19 es válaszoló nem érzed megalázónak h prostihoz kell járj , ha elmész bulizni akkor ott is biztos kapsz olyan csajt aki o fog kezdeményezni és csak szexet akar
2009. júl. 26. 10:31
 12/19 anonim ***** válasza:

"megalázónak h prostihoz kell járj"

ő is nő, miért lenne megalázó...

csak annyi hogy ő pénzt vár...(legalább támogatom egy kicsit anyagilag)

2009. júl. 26. 11:32
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

"de nem nagyon jött össze , a telefonszámom nem merte tőlem elkérni , na de mindegy elkérte mástól de nem hívott még fel"

hát lehet hogy van valakije. vagy már csalódott 1-2nőben.

vagy csak nem is érdeklődik utánad...

a mai lányokban se lehet úgy bízni, mint régebben. kicsit kevésbé voltak olyan "ribancosak"...

2009. júl. 26. 11:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Azért megalázó prostihoz járni, mert ezzel beismered, hogy nem vagy képes szerezni magadnak egy nőt. Ez szerintem elég megalázó. 18/F
2009. júl. 26. 17:45
 15/19 A kérdező kommentje:
azt mondta a haverjainak hogy kellek neki , lehet hogy csalódott de velem nem most fordul meg először hogy ilyen pasival találkozzak a legutolsó válaszolónak tényleg igaza van , namos én kezdeményeznék de hogyan azért ehez nem vagyok hozzászokva csak tényleg nagyon bejön a srác
2009. júl. 27. 00:24
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Prostihoz járni külön kaland, csak azok mondják, hogy 'a lúzerek járnak oda', akik maguk nem merik kipróbálni.;) Nekem 16 éves korom óta szinte folyamatosan van barátnőm, de néha - szünetekben - jól esik felkeresni egy szép és kedves örömlányt, mert hatalmas élmény!

Nekem az a véleményem erről az önbizalomhiány dologról, hogy valahol ez a csajokhoz odamenés számomra mindig idegen volt, olyan mintha koldulnék és megalázkodnék a nő előtt, csak hogy megkapjam. És nem is annyira önbizalomhiány miatt nem ismerkedek így (persze lehet az is benne van), hanem mert taszít az az egész, ahogy ez működik, nem ezt érzem természetesnek. Ha nem ad egyértelmű jelet, és nem segít aktív résztvevőként a nő is, akkor nem fogok nála pipiskedni hogy észrevegyen vagy akarjon tőlem valamit. Ha magától nem vesz észre, vagy esetleg apró jelekre nem reagál, akkor ez van, van helyette más, aki észrevesz.

Persze hozzáteszem, nálam az elsődleges a lelki összhang, aminek meg előfeltétele, hogy értsük egymást már az apró jelekből is, ismeretség nélkül.:) Én mindig ezekből tudom meg, kivel van dolgom és kivel nem, ha meg ez megvan, utána megy minden magától.:)

Ennyit tudtam hozzászólni.

üdv

24/f

2009. júl. 27. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Jah, igazad van valóban nem merem kipróbálni. De te bátran szembenézel a herpesszel és az AIDS-el. Minden tiszteletem a tiéd.
2009. aug. 5. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:

Ugyanmár a legtöbb prostinak már van egészségügyi igazolása.

Ilyen nemi betegségeket csak az út szélén ácsorgó cigányluvnyáktól lehet elkapni.A többitől nem....

2009. aug. 5. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Jah, de öt perccel előtted valaki mást szopott. Szerintem természetellenes dolog, de mindenki tegye azt amit jónak érez. Én személy szerint boldog vagyok, hogy a barátnőm az csak az enyém.
2009. aug. 5. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!