Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félénkek a mai srácok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félénkek a mai srácok a 17-18 évesekre gondolok?

Figyelt kérdés
van egy srác nekem nagyon tetszik én is neki én párszor próbáltam beszélni vele de nem nagyon jött össze , a telefonszámom nem merte tőlem elkérni , na de mindegy elkérte mástól de nem hívott még fel , szerintem nem mer miért van ez ?
2009. júl. 26. 01:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Ez azért van, mert a fogyasztói társadalom hazavágja az emberek értékrendjét és önbecslését. Vegyük természetesnek, hogy a férfi kezdeményez. Gyermek és fiatal korban azonban a fiúkat rendszeresen éri csalódás és visszautasítás, hiszen a korban hozzájuk illő lányok rendre az idősebb korosztály felé fordulnak. Ez cirka tíz év után csak simán unalmas. Ez eredményezi a kvázi homoszexuális férfiak túlnyomó többségét, az ismerkedni képtelen, zárkózott fiatalokat, és a töménytelen regisztrációt a gagyibbnál gagyibb társkereső oldalakon.

Hangsúlyozom, nem tartom hibásnak a nőket a kérdésben. F25

2009. júl. 26. 01:56
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Mert így alakul a mai világ. Ahhoz hogy érvényesüljön az ember általában a mások kárán teszi ezt, elég sokak kárán, így nagyon sok emberben alakul ki önbizalomhiány.
2009. júl. 26. 01:57
 3/19 A kérdező kommentje:
de én most egy korban hozzáillő vagyok és úgymond oda dobtam neki magam és nem kellek ? nem értem mert inkább én kezdeményeztem vagyis nem inkább hanem én kezdeményeztem
2009. júl. 26. 02:00
 4/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat , mit tudnék tenni ?
2009. júl. 26. 02:00
 5/19 anonim ***** válasza:
77%

Első hozzászóló

Az őszinteség nem mindig célravezető, jelen esetben mégis ez minden, amit tenni lehet. Ha csak kerülgetitek egymást, ill. te kerülgeted őt, azzal csak az idődet vesztegeted.

2009. júl. 26. 02:07
 6/19 anonim ***** válasza:

Én is elég félénk vagyok a lányoknál.Egyszerűen semmi önbizalmam ha erről van szó pedig télleg nem vagyok csúnya gyerek.Csak a sok régebbi visszautasítástól totál elment a kedvem.

De visszautasítom azt a vádat hogy ne lennék férfi.

Például prostikkal szoktam lenni(mert megtehetem)és mondta már egy pár hogy nagyon jó,különleges vagyok ezen a téren.

Csak egy lány megszerzésére,felcsípésére vagyok képtelen de a megtartása az simán menne,ez nem kétséges!

2009. júl. 26. 02:19
 7/19 anonim ***** válasza:
Előző vok!19/F
2009. júl. 26. 02:20
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Igen, a prostik általában nagyon őszinték ilyen téren....
2009. júl. 26. 02:28
 9/19 anonim válasza:
mert egész nap a számítógép előtt ülnek, így a lányok terén semmi vagy nagyon kevés tapasztalatuk van. jó példa rá a saját öcsém aki 21 éves, helyes fiú mégis még soha 1 barátnője se volt, mert 24 órából 25 öt a gép előtt tölt fején a mikrofonnal.
2009. júl. 26. 05:30
 10/19 A kérdező kommentje:
hát szerintem is az a baj , a számítógépezés volt olyan srác aki msn-en nagyon jól el lehetett beszélgetni de elöben meg sem tudott szólalni
2009. júl. 26. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!