Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán már nem is szeretem?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, akivel fél évig jártunk, majd egyéb okok miatt meg kellett szakítanunk a kapcsolatunkat (bonyolult, most nem részletezném) de megbeszéltük hogy majd pár év múlva lehet lesz esélyünk újra folytatni. ez volt egy éve talán. Rettenetesen szerettem és nagyon fájt elválni tőle, de aztán nagyon sokszor már úgy éreztem hogy sikerült túltennem magam, majd aztán újra rám törtek az érzéseim és hogy mennyire fáj... :( Viszont egy olyan két hete átgondoltam a dolgokat, hogy ezzel csak a napjaimat rontom el, és egy évemet is már sikerült tönkretennem, túl kell lépnem. A baj az hogy mindig visszahúz az, hogy tudom még lesz esélyünk újra... Ez az oka annak, hogy nem bírok elszakadni a gondolattól. Most épp a jó fázisba vagyok (mint mondtam már két hete) és vajon mit kéne tennem hogy ne essek újra vissza a szomorúságba és bánkódásba? Túl kéne lépnem a dolgon.. Kérlek adjatok valami tanácsot2012. aug. 27. 00:32
1/8 A kérdező kommentje:
ja és 20/L ő pedig 21/F
2012. aug. 27. 00:32
3/8 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem gondolni rá. Jó tudom, ezt könnyű mondani, de tényleg így van. Vásárolgass néha, menj el kocogni, könyvtárba, lógj a haverokkal, bulizzatok. És nem tér vissza az érzés. Azt nem írtad, hogy beszéltek-e vagy sem, de gondolom néha szoktatok. Egyébként tanuld meg, hogy sosem szabad úgy el válni valakitől, hogy lehet később lesz valami. Az mindig fájdalmasabb. Én is jártam így.:) Sok sikert! 19/L
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
igen beszélgetünk néha, és talán emiatt is olyan nehéz
2012. aug. 27. 00:59
5/8 anonim válasza:
Hívj fel mondom, és kidumáljuk a problémádat! :)
6/8 A kérdező kommentje:
nem hívlak fel, ne haragudj
2012. aug. 27. 01:02
7/8 anonim válasza:
Nem haragszom, csak gondoltam segítek.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi, de ide is írhatsz
2012. aug. 27. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!