Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Talán már nem szeretem? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán már nem szeretem? Vagy csak máshogy?

Figyelt kérdés
Eddig mindig ha beszéltünk a bartátommal vagy csak Rám irt rögtön "pillangök repkedtek" a gyomromba . Folyton csak Rá tudtam gondolni és nagyon hiányzott . Mostanában meg semmi ilyesmi és nem is tudom igazán, hogy mit érzek, jobban mondva azt hiszem hogy még mindig oda vagyok érte és szeretem , de vhogy más lett . Valaki tudna segiteni ?? 19/L
2012. febr. 2. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:

"A kapcsolat persze változik, de nem válik kevésbé fontossá."

Kezded megszokni azt, hogy ő van neked.. ez normális, és nem annak a jele hogy kiszeretsz belőle, hanem éppen ellenkezőleg..:)

2012. febr. 2. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
ez csak a megszokás.
2012. febr. 2. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:

elmúltak a mézes hetek vagy napok...most jőn a megunás..

eznaggyából azt jelenti,hogy számodra nem ő az igazi...

2012. febr. 2. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
én is így érzek mostanában. de nem akarom, hogy vége legyen, csak vissza akarom kapni azt, ami az elején volt. nem tudom, te hogy vagy vele... és elkeserít, hogy mindenki azt mondja, nem ő az igazi...
2012. febr. 2. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is pont igy vagyok vele , mert nem akarom elvesziteni:(
2012. febr. 2. 18:54
 6/10 anonim ***** válasza:
pedig ez az érzés tovább fog fokozódni lassan és egyszer csak rá jössz majd,hogy már nem vagy szerelmes és csak ragaszkodsz hozzá...
2012. febr. 2. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Gondolom ez egy első szerelem akar lenni.

Kezdesz kijózanodni, eddig szerelmes voltál mint az ágyú(szerintem ez olyan állapot amit gyógyszerrel kellene kezelni mert marhára nem vagy a magad ura) most meg elmult.

Ez minden olyan kapcsolatban igy van ahol tényleg szerelmesek egymásba vagy legalábis az egyik fél az.

Szóval ha minden rendben akkor attol még szeretitek egymást hogy elmultak az idegesitő mellékhatások ,és nem jelenti azt hogy most el fogtok hidegedni, meg szakitanotok kellene......

2012. febr. 2. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja olyan meg hogy nagy ő , meg igazi, nincs aki ilyen hülyeségekkel dobálózik az érzelmileg éretlen, ha szereted és ő is téged ráadásul ki is jöttök maradj vele....ha valamelyik a három közül nem stimmel akkor meg semmikép, jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban.....
2012. febr. 2. 19:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel kb így van, mert már nem újdonság nem szenzáció az hogy végre találkoztok...

De attól még ugyanúgy szereted őt csak már kezded másképp kimutatni. Ami nem baj, mert ez a normális egy bizonyos idő után ...Szal nincs semmi gond

21/L

2012. febr. 2. 19:37
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek a segitséget :)
2012. febr. 2. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!