Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az milyen már, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az milyen már, hogy a barátom csak kutya pózban tud elmenni? Mert így szokta meg az előző baráznőinél. és nem hajlandó megpróbálni máshogy. és nem érti meg hogy én meg nem szeretem úgy.

Figyelt kérdés
nem régóta vagyunk együtt és csak egyszer feküdtünk le...és én nem voltam hajlandó kutyában csinálni mert nem szeretem,és ő ezen kiakadt....számomra ez felfoghatatlan...
2010. júl. 28. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:
8%
ilyen barátnőm soha se legyen...
2010. júl. 28. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Beszélj vele, és mondd el neki, mit gondolsz. Egy kapcsolatban a másik fél megértése a lényeg, tehát neki is el kell fogadnia, hogy nem szereted úgy.. Mondd, hogy legyen türelmes és engedjen, úgyis neki kell. Velünk is így volt, ő szerette volna kutyában, én nem, végül mindenhogy belejöttünk és azóta is alkalmazzuk azt a pózt.

Szerintem ő is meg fog érteni. Kicsit alkalmazkodjon, aztán majd alakul :)

17/L

2010. júl. 28. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
A barátod beteg.Gyógyszerként a 44.-es Magnum-ot ajánlanám.
2010. júl. 28. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Veled az a baj hogy nem szereted, a barátoddal meg az a baj, hogy mást nem szeret.

Csináljátok úgy ahogy te szereted, amíg te el nem mész, aztán váltsatok át kutyába, hogy ő is elmehessen. Ez így nem elég korrekt?

Így mindketten csináltatok olyat, amit szerettek, és még el is élveztek. Meg még a másikfajtát is megszerethetitek.

2010. júl. 28. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!