Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz ha egy fiúra vágyom de nem tudom ki lenne az?

Figyelt kérdés

6 osztályos gimibe járok ahol csak lányok vannak

itthon 2 lány tesóm van és az egyiknek egy lány gyereke

tehát amióta abba a suliba járok hiányzik valaki akivel megtudnám beszélni az érzéseimet... :$ és az a baj hogy odáig fajult hogy erről is álmodom

meg hogy csókolózok vkivel és már mindegy is lenne hogy kivel... :$

#fiú #Barát csók
2012. aug. 26. 17:19
 1/9 anonim ***** válasza:
asszony vagy ?:D
2012. aug. 26. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
gáz. mi az h mindegy kivel csókolóznál? az ilyenekből lesz az h együtt vagy 1-2hétig egy sráccal, aztán a következővel... és erre nem kifogás h állandóan női társaságban vagy. ha akarnál tudnál srácokkal barátkozni is.
2012. aug. 26. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, teljesen normális!!
2012. aug. 26. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:
csak 14 vagyok és nem olyan tipus aki eldobná a fiukat mint egy bábut mert tudnám hogy menyit szenvedtem előtte és hogy goldolom milyen nehéz lenne újra találni mást... és kérlek ne nézzetek k***ának mert nem vagyok az
2012. aug. 26. 17:41
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális dolog, mondom ezt fiúként
2012. aug. 26. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár én egy kissé korainak tartom, de mindent egybevetve nem az! Miért lenne gond, ha egy lány is érdeklődik a fiúk iránt, és nem csak fordítva? Ez a normális, mert ez a rendje a dolgoknak. Sztem fog is sikerülni, mert ha ilyen dolgok foglalkoztatnak, akkor ilyen lesz a kisugárzásod is, és akkor vszeg lesz rá fogékony pasi is. Csak válassz megfontoltan, hogy tényleg azt kapd amit szeretnél. És a korodnak megfelelő szinten űzd az ipart!
2012. aug. 26. 18:14
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó
2012. aug. 26. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát figyelj az osztályodban csak lány van és testvéred is csak lány ez már önmagában nehéz lehet.Nincs azzal baj amit mondasz, egyszerűen vágysz egy fiúra.
2012. aug. 26. 18:48
 9/9 A kérdező kommentje:
nah jó amit privát üzenetben írtak sokan... nem társkeresést írtam ki egyszerűen kérdeztem hogy gáz vagy nem, van ötltetek hogyan szerezzek barátokat vagy nincs ennyi
2012. aug. 26. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!