Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buta fiúra vágyom. Egyedül vagyok ezzel?
Eddig mindig a belső értékeket kerestem a fiúkban. Mindenkinek adtam esélyt a randira kivétel nélkül, ha nem volt nagyon extrém módon visszataszító a külseje.
Az volt a legfontosabb hogy jól el tudjak velük beszélgetni mindenféle témában, a külsőt, pénzt, egyéb státuszt nem tartottam fontosnak.
viszont ezek a "csúnya", szegény, népszerűtlen srácok is ugyanúgy megbántottak, kihasználtak, nem értékeltek mint amiket a helyes macsó gazdagokról hallani.
ezért úgy döntöttem, ezentúl azt nézem hogy legyen minél izmosabb szép pofival és jó ha van 1 autó is amivel utaztat. ha már egyszer úgyis gonoszul viselkednek a pasik, legalább hadd gyöngyörködjem a külsejében míg tart a dolog :D azt szeretném ha a kocsikról, új mobilokról, edzésről, külsőről, szexről beszélgessen velem és ne terheljen mély filozófiai témákkal :D
mert eddig, akik belsőleg olyan értékesek és intelligensek voltak, azok csak a maguk hangját akarták hallani és mikor később visszaidéztem a témát, azt se tudták, miket mondtam, ami nagyon idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!