Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta fiúra vágyom. Egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta fiúra vágyom. Egyedül vagyok ezzel?

Figyelt kérdés

Eddig mindig a belső értékeket kerestem a fiúkban. Mindenkinek adtam esélyt a randira kivétel nélkül, ha nem volt nagyon extrém módon visszataszító a külseje.

Az volt a legfontosabb hogy jól el tudjak velük beszélgetni mindenféle témában, a külsőt, pénzt, egyéb státuszt nem tartottam fontosnak.

viszont ezek a "csúnya", szegény, népszerűtlen srácok is ugyanúgy megbántottak, kihasználtak, nem értékeltek mint amiket a helyes macsó gazdagokról hallani.

ezért úgy döntöttem, ezentúl azt nézem hogy legyen minél izmosabb szép pofival és jó ha van 1 autó is amivel utaztat. ha már egyszer úgyis gonoszul viselkednek a pasik, legalább hadd gyöngyörködjem a külsejében míg tart a dolog :D azt szeretném ha a kocsikról, új mobilokról, edzésről, külsőről, szexről beszélgessen velem és ne terheljen mély filozófiai témákkal :D

mert eddig, akik belsőleg olyan értékesek és intelligensek voltak, azok csak a maguk hangját akarták hallani és mikor később visszaidéztem a témát, azt se tudták, miket mondtam, ami nagyon idegesítő.

2012. júl. 13. 19:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Hogy olyan nemhez vonzódom, amely egyenesen generálja, hogy ebben a világban egyre több és több rossz fiú legyen és gyilkos."

Erre meg írhatnám, hogy "ti" pasik generáljátok, hogy a világban egyre több "szemét r.banc" legyen? :)

Valahol így van. Az összes csaj, akit ismerek, és nemtörődöm módon semmibe veszi az érzéseiteket, sikeres a fiúknál. Futnak utánuk, válogathat közülük, kiskutya módjára teljesítik az óhajait.

Míg az olyan lányok, akik szendék, rendesek, figyelnek a társukra szépen ki vannak használva, otthagyva (ha egyáltalán észreveszik őket).

Megéri "jókislánynak" lenni? A tapasztalatok 99%-a azt mutatja, hogy nem. :)

2012. júl. 14. 03:34
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha Te pár pasi miatt megváltoztattad az ideálod, és minden valahogy kinéző hülyével összeállnál, akkor Te sem vagy túl okos
2012. júl. 14. 16:05
 23/23 anonim ***** válasza:
A neveltetés számít nagyon.
2014. febr. 26. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!