Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Buta fiúra vágyom. Egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buta fiúra vágyom. Egyedül vagyok ezzel?

Figyelt kérdés

Eddig mindig a belső értékeket kerestem a fiúkban. Mindenkinek adtam esélyt a randira kivétel nélkül, ha nem volt nagyon extrém módon visszataszító a külseje.

Az volt a legfontosabb hogy jól el tudjak velük beszélgetni mindenféle témában, a külsőt, pénzt, egyéb státuszt nem tartottam fontosnak.

viszont ezek a "csúnya", szegény, népszerűtlen srácok is ugyanúgy megbántottak, kihasználtak, nem értékeltek mint amiket a helyes macsó gazdagokról hallani.

ezért úgy döntöttem, ezentúl azt nézem hogy legyen minél izmosabb szép pofival és jó ha van 1 autó is amivel utaztat. ha már egyszer úgyis gonoszul viselkednek a pasik, legalább hadd gyöngyörködjem a külsejében míg tart a dolog :D azt szeretném ha a kocsikról, új mobilokról, edzésről, külsőről, szexről beszélgessen velem és ne terheljen mély filozófiai témákkal :D

mert eddig, akik belsőleg olyan értékesek és intelligensek voltak, azok csak a maguk hangját akarták hallani és mikor később visszaidéztem a témát, azt se tudták, miket mondtam, ami nagyon idegesítő.

2012. júl. 13. 19:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

nálad butább a világon nincs szal ezt bizony beszívtad :D

Nem mindenki ilyen csak sokan, főleg itt MO-on

f18

2012. júl. 13. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:

buta lánynak buta srác!

semmi gond veled :-)

2012. júl. 13. 20:03
 13/23 anonim ***** válasza:

Utolsó: ez baromság. Ti is így vagytok kódolva- és a nők sem minden áron. Például nagyban sérti a nő genetikai érdekeit, ha a párja vele szemben "bunkó", és esetleg bántalmazza a nő gyerekeit. Más kérdés, hogy a többivel szemben alfa legyen, ezt szokták félreérteni, de ez nem károsíthatja a nőt, a "nőért" kell történnie, nem ellene! (Másképp gáz, veszélyes, ki is pusztulnak az ilyen nők, ha a társuk egy tapló, és akár életveszélybe is sodorhatja őket- túlzok persze).

A nőnek az a jó, ha az "alfa" "érte" alfa, de valahogy úgy, hogy az ő érdekeit szolgálja ezzel.

Sőt- a férfinek is érdeke, hogy génjei a legjobb génekkel legyenek együtt a köv. generációban. Ha a férfin múlna, minden egyes nő, akivel lefekszik, "alfa" lenne, akár jobb, mint ő maga!

Ha pedig genetikailag nézzük: a férfi érdekeit még kevésbé is károsítaná a "bunkó" nő emódon, hiszen a megtermékenyítéssel véget ér a "szerepe" (megint túlzok- ezért lehet, hogy a hím pók a legveszélyesebb nőstényt célozza meg, még akkor is, ha az felfalja őt!)

Ha viszont az "alfahím" veszélyes a nőstényre, és elpusztítja (túlzok!!!)- ki neveli fel az utódokat?

2012. júl. 13. 20:06
 14/23 anonim ***** válasza:
Ja bocs, előző oldalról az "alfa romeonak" szólt. :)
2012. júl. 13. 20:07
 15/23 anonim ***** válasza:

Tehát: igen, pontosan, genetikailag úgy vagytok kódolva, hogy a "legerősebb", "legszebb", "legjobb génkészlettel rendelkező" nőkkel párosodjatok- még akkor is, ha ezek a nők esetleg veszélyesek, vagy semmibe vesznek, nem becsülnek benneteket.

Ezért lehet, hogy a rendes, kedves, biztos, "unalmas" kis feleség mellett mindig a "femme fatale" "álmaitok asszonya". :)

2012. júl. 13. 20:09
 16/23 anonim ***** válasza:

a férfiak állati énje úgy van kódolva, hogy mindenkit dugjon végig akit csak lehet.

a nő állati énje úgy, hogy csak a legerősebbnek engedje meg, hogy minél "jobb" génállománya legyen az utódnak.

a férfi fejlettebb emberi érző része egy lelki társra vágyik ami kizárja a poligámiát ezzel konfliktust okozva az ösztön-énjével

a nő fejlettebb emberi érző része egy lelki társra vágyik ami optimális esetben akár lehet az alfa hím is. Az alfa hím nem kell feltétlenül bunkó legyen a a csajával szembe csak sajnos ha rendes vagy és meghúzódsz azt elég nehéz észrevenni még ha mondjuk 2 szekrény széles vagy és levered a "köcsögöt" aki leverte a csajod italát akkor máris te vagy a hős és még akkor is ha csak véletlen volt.

2012. júl. 13. 20:18
 17/23 anonim ***** válasza:
BICS
2012. júl. 13. 20:21
 18/23 anonim ***** válasza:

"a férfiak állati énje úgy van kódolva, hogy mindenkit dugjon végig akit csak lehet."

Ebben egyetértünk. Akár az erősebb, akár a gyengébb "nőstényt". "AKIT CSAK LEHET"- ezért ha holnaptól csak csupa szemét, bunkó, lekezelő nők lennének, a férfi "állati énje" akkor is mérhetetlenül boldog lenne, hogy "d.ghat". :)

"a nő állati énje úgy, hogy csak a legerősebbnek engedje meg, hogy minél "jobb" génállománya legyen az utódnak."

Erről írtam- hogy a férfi "génjeinek" is épp úgy érdeke, hogy erős génekkel legyenek együtt, hogy a nő génjei jók legyenek (akitől gyereke születik).

Egy példa: apuka jó matekos, anyuka tök hülye a matekhoz. Gyerekek talán tök hülye matekosok lesznek.

Anyuka jobb matekos mint apuka- a gyerekek jobbak lesznek. Remélem már érthető.

Másik: azt írod, a nőstény csak a legerősebbnek ENGEDJE meg: éppen ez az. A legtöbb fajnál a nőstények igyekszenek kialakítani egy "női kontrollt", hogy ők szabályozhassák a párzást. Ha ez átkerül hím szabályozás alá, akkor ott a nőstény már nem válogathat.

Ennek érdekében a nőstény igyekszik a hím dominanciája felé helyezni picit a "sajátját". Fontos lenne külön kategóriába sorolnunk a női és hím dominanciát, mint egymás mellett lévőt. Egy példa- a csimpánzok így csinálják, a nőstények próbálják a saját kezükben tartani a választás jogát.

Én ezt úgy mondanám: frankó a hím dominancia, de az "okos" nők ezt mindig próbálják kontroll alatt tartani, "dominálni", hogy az irányítás, választás joga ne csússzon ki a kezükből. :)

[link]

"a férfi fejlettebb emberi érző része egy lelki társra vágyik ami kizárja a poligámiát ezzel konfliktust okozva az ösztön-énjével"

Biztos, ehhez nem sok hozzáfűznivalóm van.

"a nő fejlettebb emberi érző része egy lelki társra vágyik ami optimális esetben akár lehet az alfa hím is. Az alfa hím nem kell feltétlenül bunkó legyen a a csajával szembe csak sajnos ha rendes vagy és meghúzódsz azt elég nehéz észrevenni még ha mondjuk 2 szekrény széles vagy és levered a "köcsögöt" aki leverte a csajod italát akkor máris te vagy a hős és még akkor is ha csak véletlen volt."

Még ezekkel is egyetértek. Én is úgy látom, hogy a nőket vonzzák a "belevaló" férfiak, bár nem mindig, nem feltétlenül.

Viszont még ha vonzza is, azért a nő szereti, ha érte-neki belevaló, miatta, és ha picikét ő tudja "koordinálni" ebben a pasit. :)

De az is igaz, hogy társnak általában szívesebben választ mindkét nem simulékonyabbat, míg "csak szexre" azért a férfiak is, a nők is belemennek egy "vaddal, dominánssal", az utódok génkészlete miatt? Kitudja.

Vagy kiegyeznek "ösztöni énjükkel", valahol középúton..

2012. júl. 13. 20:27
 19/23 anonim ***** válasza:
Érdekes én tipikus illedelmes, udvarias jófiú vagyok/ voltam mégsem volt még barátnőm.Ellenben a buta, izmos, "mindenkit szétverek, mert én vagyok a király" típusúaknak meg a kisebbségnek szebbnél szebb már MAGYAR barátnőik vannak. Aha, tudod én nem sajnállak kérdező. Meggyűlöltem a női nemet és kezdek én is bunkóvá válni, ha már úgyis az kell nektek, már edzeni is elkezdtem, hogy jó izmos legyek. Aztán szétverem annak a képét, aki belém mer kötni, hiszen ez a lányok számára vonzó, egy verekedős, kötekedő, agresszív, beszólogatós, érzéketlen, izmos hapsi, aki megtudja őt védeni, ha baj van. Ó, jessz! Benedvesedett a bugyim! Csak azt bánom, hogy nem homárnak születtem. Hogy olyan nemhez vonzódom, amely egyenesen generálja, hogy ebben a világban egyre több és több rossz fiú legyen és gyilkos.
2012. júl. 14. 03:00
 20/23 anonim ***** válasza:

ma 03:00

Azért voltál eddig szerencsétlen a csajoknál, mert te is, mint a fiúk általában az olyan csajok után futottál, akik lekezelőek, bunkók veled, észre sem vesznek. :)

Míg a rendes, kedves lányokat elkerülted, azok nem voltak számodra érdekesek.

Ez továbbra is így lesz, hiába gyúrod ki magad, leszel bunkó- ezután sem fognak neked feltűnni a rendes lányok, épp úgy "alárendeled" magad a "szemét" csajoknak.

Tehát, sokat ne várj az életvitel változástól. :)

2012. júl. 14. 03:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!