Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti örülnétek annak hogyha egyedül lennétek egy helyen (pl. park) és egy fiú odamenne hozzátok?
Sziasztok!
Nyaralni vagyok, s esténként kimentem a sétányra meg a parkba s láttam, hogy vannak csodálatos 16-18 éves lányok, akik egyedül sétálgatnak vagy esetleg padon, vagy netalán fagyizóban/étteremben ülnek. Mivel nem vagyok valami bátor, de szeretem ha mosolyogni a lányokat, elgondolkoztam azon, hogy megpróbálok odamenni 1 lányhoz ilyen esetben. Természetesen nem rámenosen hanem megkérdezném ha nincs-e kedve együtt sétálni kicsit, vagy beszélgetni. Nem vagyok az a "hu de meno" fiú, de kedves, megérto, komoly gondolkodású, koromnál komolyabb valamint vicces vagyok(nem az egóm súgja, hanem azok mondták akikkel eddig beszélgettem, s oszinték ha rosszat, ha jót mondanak). A kérdés az lenne, hogy ti örülnétek egy ilyen találkozásnak, alkalomnak? Mirol szeretnétek beszélgetni? Esetleg hogy képzelnétek el egy ilyen alkalmat? Nagyon várom a normális válaszokat! :) 16/F
Sajnos én már kiismertem a fiúkat és a legtöbbről rossz véleménnyel vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy örülnék ha odajönnél.
(már volt ilyen és egy barom volt az illető ezért nem szeretnék még egy ilyet)
Szerintem én egy ilyesmit szólnék vissza: hagyj békén, barom! ...és elmennék onnan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!