Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti pasik meddig birnátok?
Figyelt kérdés
én olyan lány vagyok aki elvárja hogy a barátja dicsérje pl.szép a ruhád,jol áll ez a frizura ez a bluz.,,szexi vagy szép okos stb. ti mennyi ideig birnátok ki hogy ezt betartsátok őszintén válaszoljatok kőszike előre is.2012. júl. 3. 19:37
1/10 anonim válasza:
én ezeket a dumákat egy héten egyszer mondom a nőmnek hála isten ennyivel meg elégszik de csak azért mert sok göncöt veszek neki tuti
2/10 anonim válasza:
ha valakit igazán szeretsz akkor ez nem így működik, hanem tök spontán dicséred legalább is én így vagyok vele
4/10 anonim válasza:
Én csak akkor mondom ha tényleg tetszik.Ez baj?
5/10 anonim válasza:
Kár, hogy ez elvárás egy kapcsolatban. Nincs önbizalma a lánynak esetleg, hogy állandóan meg kell erősíteni? Ezek spontán jönnek, nem lehet óra percre beállítani ezt, hogy na akkor idő van, mi tetszik most rajtam!?
6/10 A kérdező kommentje:
nem elvárom csupán ő kaptatot rá régebben elég gyakran mondta 3 évig tartott manapság már nem mondja talán megunta?
2012. júl. 3. 20:00
7/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megunta, lehet átalakult benne valami. Hogy igazából nem fontos ezeket állandóan mindenre mondogatni.
De akkor miért írtad a leírásban, hogy elvárod, hogyha most meg nem várod el? :) Akkor inkább megszoktad, nem? Ezt csak a srác tudja hogy miért nem mondja, mi nem fogunk tudni erre válaszolni.
Mint ahogy fentebb is írtam, meg mások is, ezeknek spontán kellene jönni, nem pedig betartva, erőltetve.
8/10 anonim válasza:
Akkor ezt az elvárást szerintem felejtsd el! Ennek a dolognak spontán kéne működnie. Képzeld el fordított helyzetben! A pasi elvárná tőled, hogy rendszeresen jókat mondj róla. Ez így kimondva nem lehet nehéz, de belefáradnál, hidd el!
9/10 anonim válasza:
hát ha ezek a jelzők illenek rád akkor akármeddig birnám,de ha nem akkor egy percig sem!:D
10/10 A kérdező kommentje:
a kérdésnél rosszul felyeztem ki magam nem elvárom hanem inkább megszoktam s most hogy már nem mondja hiányzik.
2012. júl. 3. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!