Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok ha . Sírnátok valahol pl park, buszmeg (egyedül ültök a padon) és odamenne egy fiú és megölelgetne és próbálna megvigasztalni?
Nem tudom.
Soha sem sírtam nyilvános helyen ...
Nagyon örülnék neki! Jól esne, föleg mert mostanában gondok vannak.
23/N
Én egyszer próbáltam ilyet na jó nem sírt csak látszott rajta h rossz kedve volt. Hát elküldött a halál f.szába :D :D Nincs szükségük a csajoknak kedvességre######
17/F
Bár nekem nem szól a kérdésed, de azért gondold csak végig. Egy vadidegen odamegy a lányhoz és megölelgeti. Nem valami bíztató. A mai világban lehet az a baltás gyilkos is vagy egy sima erőszakoskodó... Elég kicsi az esélye, hogy normális az illető. Főleg, hogy a mai társadalom tagjai eléggé elszigetelődtek egymástól.
(Bocsi előző X-dik) Amelyik csaj pedig örül neki attól meg én félnék, hogy mi a fenét akar :)
Én így jöttem össze a párommal. De ő normálisan csinálta, eszébe sem jutott, hogy rögtön elkezdjen ölelgetni (akkor én is elküldtem volna), hanem csak mondta, hogy nyugodtan mondjam el, mi a baj, ő tuti nem adja tovább senkinek (persze, hiszen nem ismert :D ).
Én elmondtam, aztán jóban lettünk, aztán összejöttünk, és ennek már sok éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!