Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked ez hogy esne? Hogy jönne le?
Figyelt kérdés
a barátom szemmel láthatolag baszott rám, összevesztünk, nem jött aztán oda,és HAZUDOTT h megy haza közben még mindig ottvolt a haverjaiva....és 5m-re állt tőlem és nem jött oda hozzám pedig látta h sirok.4fiú vigasztalt engem,idegembe elkedztem cigizni és az egyikkel ördögkör-öztem. átfújtam a füstöt az én számból az övébe.. de a szám nemért hozzá az övéhez.
nagyonrosszul érzem magam emiatt pedig ma belátta h ő volt a hibás.. elmondjam a barátomnak?:( mert nem tud róla..
2012. aug. 26. 17:05
1/7 anonim válasza:
nem kell elmondani neki, mert már nem is a barátod, így nem is tartozik rá. Simán dobd.
2/7 anonim válasza:
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
3/7 A kérdező kommentje:
de még a barátom mert megbeszéltük ezt az egészet és megbocsájtottam neki..
2012. aug. 26. 17:07
4/7 Mókusgyilkos válasza:
hát ha össze vesztetek és momentán fasírtban vagytok akk miért menne oda? ördög mi van? és annak mi az értelme? 14éves kislányok rulz XD am ja mondd el így jártál.
5/7 Mókusgyilkos válasza:
1.-t még 1x magyarul: ha van 1 kis esze a pasinak akkor már nem a barátod v legalábbis nem sokáig :)
6/7 anonim válasza:
Mi ez az ördögkör bäszás?? Ráadásul a pasid előtt másik csávóval??:D Ha egy hétig nem szól hozzád akkor meg a szeme láttára félrek.úrsz vagy mi?? A pasid szerintem most örül hogy végre megszabadult tőled...
7/7 anonim válasza:
Szerintem az nem olyan rossz dolog, elvégre nem csókolóztatok meg semmi, nem hiszem h akármi is lenne ha elmondanád neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!