Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok/pasik nektek ez hogy esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok/pasik nektek ez hogy esne?

Figyelt kérdés
Ha a csajotok/pasitok munkehelyen van egy csaj/pasi, aki nyomul a parotokra, parotok meg nem tesz semmit ellene, s hazajove elmondja, hogy mi tortent, meg azt is hozzateszi, hogy jolesett ez neki.

2012. aug. 22. 01:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
rossul esne,de ha elmondja nekem akkor arra gondolnék,hogy fel akarja hívni a figyelmet,hogy valamit rosszul csinálok,úgy érzi nem törődöm vele eléggé...sok minden lehet
2012. aug. 22. 01:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Talán jelezni próbálja, hogy valami hiányzik a kapcsolatból. Próbáld ezt megbeszélni vele, de azért ne támadd le! Az csak visszaüt!
2012. aug. 22. 01:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szarul esne. De az, hogy őszinte, az jó.
2012. aug. 22. 02:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem esne jól, viszont tudod, hogy legalább megbízhatsz benne. És szerintem, ha így elmondja, nem sokat jelenthetett neki ez az egész munkahelyi valami. És szerintem mindenkinek jól esne, neked is, ha nyomulna rád egy csaj/pasi.
2012. aug. 22. 02:05
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
dobd ki, ezzel jelzi neked, h megvan az utódod.
2012. aug. 22. 02:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát... Rosszul esne és megkérdezném hogy akar e lecserélni.
2012. aug. 22. 03:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak féltékennyé akar tenni. Valószínűleg úgy érzi, hogy nem figyelsz rá eléggé, nem értékeled eléggé. A pasiknak néha kell egy kis egofényezés, különben elbizonytalanodnak...
2012. aug. 22. 04:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is rendszeresen mesél ilyet a barátnőm és természetes, hogy egy-két pasi mindig nyomul rá, flörtölnek vele. Akkor van gond, ha egy kicsit sem jelzi feléjük, hogy esélytelenek. Valamilyen szinten még örülök is neki, mert vonzóbb egy olyan nő, akit mindenki fel akar szedni, mint az, akit senki sem.

A megoldás pedig az, hogy én is nyomulok. Nem kényelmesedek bele, hogy már megszereztem.

De folyamatosan vannak lányok, akik "rám nyomulnak". Nekem is jól esik és ők is tudják, hogy most esélytelenek.

2012. aug. 22. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!