Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti tényleg így gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tényleg így gondolkodtok a lányokról?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg vannak ilyen kedves fiúk is, akik ilyen kedveseket gondolnak a lányokról? Mármint vannak ilyen normális srácok is köztetek? :)

Mert néha elkeseredek, amikor itt olvasom a válaszokat, hogy egy csaj úgy jó, ha néma, meg csak a szexre kell, stb...

2012. aug. 26. 15:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Hagyjátok, hogy fizessünk nektek valamit, ne érezzétek magatokat zavarban, mert mi ezt jó szándékból csináljuk és elvárt. Mosolyogjatok és mondjátok: köszönöm."

Ezen kívül teljesen egyetértek, vannak jó dolgok az írásban, sőt, többnyire, ahogyan én is gondolom.

Ezt az anyagi dolgot viszont... ki-ki válogatja. Részemről úgy megy, hogy valaha volt barátnőmmel felesben intéztük a dolgokat, egyszer egyik, másszor másik fizetett és jó volt. Én nem szoktam lehengerelni a lányt, hogy na majd én elhalmozom ajándékokkal, mindent fizetek neki, mert ez az ELVÁRÁS. Nem. Oda-vissza meglepni egymást néha-néha, ez nálam teljesen oké - de nem élek a lovagkorban. Szeretem, ha az a lány önálló, magabiztos, önmagában határozott - és meghagyom neki a lehetőséget, hogy az is maradjon. Ha egyik nap a barátnőm akarta állni a wikingerben a burgeremet, akkor hát legyen... Máskor meg én fizettem mindkettőnk belépőjét a színházba. (Többször olvastam már itt Gyakorin, hogy "gyááá, a csajomnak fizetek mindent, de hát rámegy a szüleim pénze, de sz....r".)

Vannak kedves emberek is, csak anonim, neten könnyű pofázni. Nem jár hozzá arc.

A valóságban lehet, észre sem vennéd a nagypofájú csak-a-szex embereket, fiút-lányt vegyesen, mert bebújna a buszon az előtte lévő ülés támlája mögé és kámforrá válna.

2012. aug. 26. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Van benne jó pár dolog ami rengeteg fiúra igaz, de ha ilyet szeretnél akkor kezgye minden lány azzal, hogy nem rosszfiút keres mert az szexi hanem olyat aki normális.
2012. aug. 26. 19:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugi, vannak normális fiúk de nincs esélyük... (ezt tapasztalatból mondom úgy, hogy jóképűnek mondanak) lehet parasztnak kéne lenni és akkor tisztelnének a lányok.
2012. aug. 26. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!