Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a magas lányokról? Volt már esetleg olyan, hogy amiatt nem jártál egy lánnyal, mert magasabb volt nálad? 16,5 L - 180cm/72kg
Figyelt kérdés
lányoktól is várom a véleményeket!:)2012. márc. 24. 16:09
1/14 A kérdező kommentje:
Kort is légyszi!:)
2012. márc. 24. 16:12
2/14 anonim válasza:
Ha alacsony a fiú persze nem jó, ha magasabb a barátnője mint ő. De én pl 187 cm vagyok, nekem 180-as lány pont ideális.
20F
3/14 anonim válasza:
Nem szeretem a velem egy magas nőket, de végülis volt már aki tetszett, de az ritka.
22F
4/14 anonim válasza:
A 193 centimhez nekem is pont jó egy 180-as csaj. Viszont a 72 kiló kicsit sok. 16,5 évesen főleg.
5/14 A kérdező kommentje:
Eddig semmi bajom nem volt a testalkatommal, karcsú, magas, dúskeblű lány vagyok. De amikor visszahallottam, hogy a srác akiért odáig vagyok, azt mondta, hogy nagyon szép vagyok csak túl magas, akkor elbizonytalanodtam.....
2012. márc. 24. 16:43
6/14 anonim válasza:
Nagyon irigylem azt a fiút..ha csak nem egy törpe gnóm,örülni fog a termetednek. Én185 vagyok,(de még növök)és nagyon bosszant,hogy a legtöbb lány épphogy a nyakamig ér
7/14 anonim válasza:
Ne haragudj, kérdező, de ez a 72 kg kissé tényleg sok. Én 60 kiló körül vagyok 180 cm-hez, tavaly felszedtem 10 kilót és a fotókon látszik, hogy igenis kezdtem elbálnásodni... Nagyon figyelj rá, hogy ne hízz el, mert ilyen magassággal még rosszabb túlsúlyosnak lenni mint alacsonnyal, mert úgy fogsz kinézni mint egy dínó és ezt tényleg nem rosszindulatból írom.
26 N
8/14 anonim válasza:
15F vagyok. 183-4cm és 75kg. A testsúlyod teljesen normális. Max. 80kg lehetnél, attól feljebb már "nem normális" (de persze nem is kövér). Szóval szerintem veled semmi gond nincs (már ami engem illet).
9/14 anonim válasza:
Háziorvosodhoz menj el és kérj egy testtömeg-index adatot. Az a biztos, az megmond mindent. Mellesleg utolsó voltam.
10/14 anonim válasza:
Bár magas vagyok, 190 centi, jobban tetszenek az alacsonyabb nők, a barátnőm csak 160 centi.
DE biztos sok férfinak tetszenek a magas lányok is, szóval ne keseredj el.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!