Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a magas lányokról? Volt már esetleg olyan, hogy amiatt nem jártál egy lánnyal, mert magasabb volt nálad? 16,5 L - 180cm/72kg
Figyelt kérdés
lányoktól is várom a véleményeket!:)2012. márc. 24. 16:09
11/14 A kérdező kommentje:
nem tartom magamnak túlsúlyosnak.van egy barátnőm akivel egy súlyban vagyunk, de szerencsésnek mondhatom magam, mert a melleim nagyok, a hasam lapos, egyedül a combomon érzek egy kis felesleget meg a karomon. egy hónapja röpizek, heti 3órában, intenzíven és szerintem ez segíteni fog a karomon ami viszont zavar:S a barátnőmön viszont a fenekén és a combján oszlik el minden felesleg és sokan el se hinnék, hogy azonos kg-ot nyomunk.
2012. márc. 24. 17:48
12/14 anonim válasza:
A BMI-id 22.2, ami teljesen normális, a normál testalkatúakon (20-25) belül is középen helyezkedsz el, vagyis a számok szerint sincs semmi gond a súlyoddal.
A kérdésre válaszolva, én 184cm vagyok, és úgy vagyok vele, hogy ne legyen tőlem magasabb (bár, ki tudja, ha valami nagyon megfogna az illető lányban, akkor lehet, hogy nem érdekelne, ha magasabb).
De ha választani kellene, inkább magas (pl. 190cm) legyen a lány, mint alacsony (pl. 150 cm).
24F
13/14 anonim válasza:
Mivel én is magas vagyok ezért nekem jobban bejönnek a magas lányok. Én 190cm vagyok!
16F
14/14 anonim válasza:
173cm nő vagyok...és én csak magasabb pasikkal jártam eddig. alsó limit a 180...de az tényleg a legalja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!