Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti tényleg így gondolkod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti tényleg így gondolkodtok a lányokról?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg vannak ilyen kedves fiúk is, akik ilyen kedveseket gondolnak a lányokról? Mármint vannak ilyen normális srácok is köztetek? :)

Mert néha elkeseredek, amikor itt olvasom a válaszokat, hogy egy csaj úgy jó, ha néma, meg csak a szexre kell, stb...

2012. aug. 26. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
vannak rendes fiúk csak nem ők a leghangosabbak és általában el vannak kerülve ők
2012. aug. 26. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Hasonló gondolkodású vagyok.

F19

3/13 anonim ***** válasza:
100%
A nagy részünk ilyen, csak ezt nem hiszitek el, bunkóként kezeltek minket, ezért sokszor mi is bunkók kezdünk lenni. De ha normális csajt találunk, akkor igen, normálisak vagyunk.
 4/13 anonim ***** válasza:
41%

1. Látom te is csak az ilyen válaszokat olvasod itt. Mert amúgy itt is rengeteg pozitív választ találsz.

2. TÚLZÁS amit azon az oldalon írnak azt 1 srác irhatta valamikor de van ahol súlyos túlzásokba esik. Néha egyes sorok olyanok mintha egy rossz b*zi írta volna avagy egy lány.

MERT ha tényleg annyi minden nem zavarna minket akkor feleannyira sem szeretnénk a lányt mint hinnétek.

2012. aug. 26. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
Régen mindig csak komoly kapcsolatot akartam. De egyszer összetörték a szívem, ezért rájöttem ebben a korban hülyeség a komoly kapcsolat. A szerelem úgyis elmúlik, akkor meg minek?? Csak alkalmi kell. Megállapodni ráérek 30évesen amikor családot szeretnék. 21/F
2012. aug. 26. 15:48
 6/13 ASOT ***** válasza:
100%

Hát azért itt néha elég súlyos túlzásokba esik a leírtak alkotója.

"Minket fiúkat nem zavar ha más srácokkal beszélgettek. Nem érdekel, hogy vannak fiú barátaitok."--> pölö szerintem elég gáz ha lesz@rnám h milyen fiú haverjával hol és mikor találkozik....

De ebben szerintem nincs semmi rossz, mert az ember általában aggódik.

"Amikor azt mondjuk: szép, lenyűgöző, csinos, aranyos és ámulatba ejtő vagy, akkor azt mi tényleg úgy is értjük.

"---> ez igaz! Tényleg nem kell kombinálni.

habár....1 kivétel van amikor hátsó szándék vezérel....

"Hiszen a legszexisebb dolog egy lányban a magabiztosság. "--> kétlem h ezt minden tündéri pasi így gondolja.

és még sorolhatnám.

Az író súlyos általánosításokba esik, és néhol túl nyálasra , sikeredett a leírása, ezaz egész nekem úgy jön le hogy az aki ezt írta, azt mintha egy lánynak címezte volna hogy ő maga ilyen tökéletes.

2012. aug. 26. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, valóban vagyunk még néhányan ilyenek :)
2012. aug. 26. 15:57
 8/13 ASOT ***** válasza:
100%

ja igen ennek ellenére, sok rendes és kedves pasi van, csak nem egy 10 pontos listával kell nekiállni pasit keresni és ha mindnek megfelel akkor kap egy 5-öst és okés a dolog.

És nem, nem minden pasi csak szexre keres nőt, és nem kussolós fajtát keres.

2012. aug. 26. 15:58
 9/13 anonim ***** válasza:

Rám is igaz kb a cikk, vagy legalábbis hasonlóképp gondolom:) de ezeket a Brad Pitt izéket nyugodtan mondhatjátok, éppen azért amit ír, ha nem érdekel tök mind1 mondod vagy nem, viszont meghallgatni meglehet :P

18/f

2012. aug. 26. 15:59
 10/13 anonim ***** válasza:

igen igen azért vannak benne hibák.

Egyáltalán nem biztos, hogy olyan az ha totálisan olyan az ember. Az már inkább pincsikutyás mintsem férfias.

Annak a fele igaz és a fele elég kb.

2012. aug. 26. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!