Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők mit szólnál, ha kiderülne hogy vőlegényednek már van három felesége egy arab országban?
Mi lett a lánnyal? Hozzáment? Előre le kellene tisztázni a szabályokat amik szerit élni fognak,de mivel emberek vagyunk tele érzelmekkel és nem gépek, még ha meg is állapodnak és be is tartják, szerintem boldogtalanságra van ítélve ez a kapcsolat, amitől még nem biztos, hogy egy magyar-magyar jobb.
Másik dolog,meg hogy ha kiderülne, akkor ezek szerint titkolná, akkor meg hol van a bizalom és az őszinteség? Mégis úgy gondolom, hogy működhet egy keresztény muzulmán házasság, de csak akkor,ha egyik fél sem túl vallásos és eléggé függetlenek a rokonoktól és őszinték tudnak lenni egymáshoz...
Nekem ugyan muszlim arab férjem van, de ilyen helyzetbe biztosan nem mentem volna bele. Azzal a feltétellel mentem hozzá, hogy nem lesz másik feleség. Amikor hozzámentem, már évek óta vele laktam, ismertem, hónapokat töltöttem a családjánál is, nem ért meglepetés.
Szerintem a szerelem önző dolog, csak őt akarom és azt akarom, hogy ő is csak engem szeressen, csak engem öleljen. Aki ilyen sokadik feleség dologba belemegy az eleve boldogtalanságra van ítélve. Vagy nem szerelmes, csak élvezni akarja a gazdagságot, amit a férfi nyújtani tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!