Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert olyan lenezo, elutasito mindenki amikor egy lany az arab parjarol kerdez?
Azért mert az arabok vagy nagyonrendes jólelkü emberek vagy egy utolso rohdékok és az utóbbit jobban ismerik,én voltam egyptomban,a beduinok nagyon rendesek,az eladók azok a 2.kategoriáál is roszabbak.
és egy ből mindenkinek a rosz ugrik be.
Mondjuk én nem szeretem az arabokat,kivéve akiket ismerek mert azok normálisak:D
miért akarsz Te kérdezni tőlünk az arab párodról? Nem is ismerjük. Neked kell tudni, hogy milyen a párod. De majd ha viszi a gyereked, mivel ha hozzámentél, akkor automatikusan megkapod az állampolgárságot és onnantól kezdve ha nincs szerencséd a sharia törvénykezés alá esel, akkor ne csodálkozz majd, hogy válás esetén lenyúlja a gyereked. S soha a büdös életben nem leszel rá jogosult, hogy lásd. Ilyen esetben joga van magával vinni. S szarnak bele az arab országok az európai törvényekbe. Nem beszélve az emberi jogokról.
Ajánlom figyelmedbe, a Lányom nélkül soha című filmet. Neked jobban emészthető lesz, mint a könyv. Megtörtént esetről van szó. S nem egyediről.
Ha a sária törvények szerint él akkor, mindegy, hogy ki hogy látja őket. A sária szent és sérthetetlen, mert az a korán törvénye. Csak sajna hiába a békét hirdeti a Korán, de azt emberek értelmezik.
Mi a véleményünk az arab párodról? Nem is ismerjük, így véleményünk sem igazán lehet. Ami van az sztereotípiákból építkezik. De momentán egy érv sem ellenérv nem jut eszembe, hogy miért kéne vagy nem kéne vele lenned.
1. Miért kérdezed ezt meg tőlünk?
2. Milyen választ vársz egyáltalán tőlünk?
Ha ilyet feltételezel, akkor Te nem vagy biztos magadba, hogy felteszed nekünk ezt a kérdést. A kérdésed a tebenned régen elültetett sztereotípiák manifesztálódása. Te nem vagy biztos magadban, és valami torz támogatást vagy ellenérvelést vársz tőlünk.
Ha támadjuk, akkor megvéded, ha pedig mellette vagyunk igazolva érzed döntésed helyességét. De mindkét esetben ugyanoda lyukadunk ki. Hogy a Te hitedet megerősítsük, az arab párodban vagy így, vagy úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!