Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy muszlim srácot (nem arab) ö is szeret engemet, egy évig együtt jártunk, szerintetek lehet még ebböl valami?
először nézd ezt meg, van magyarul is:
Ha még mindig szereted és elfogadod, hogy így is lehet, akkor vágj bele...
Szia!
Nem érezted megalázva magad, amikor megütött és csúnyán beszélt veled? Ha most megtette, később is meg fogja! Ha pl. feleségül mennél hozzá, akkor a helyzet csak rosszabbodna valószínűleg. Pakisztánban elég kegyetlenül bánnak a nőkkel, emberszámba sem veszik a nőket. Elhiszem, hogy kedves, aranyos, és sokkal különlegesebbnek tűnik, mint a magyarok, de ez csak az elején van így. Velem is megtörtént ez egy arab muszlim fiúval. Hittem neki, de becsapott, mert kiderült, hogy van rajtam kívül más nő is az életében. Ha feleségül akarna venni, akkor biztosan azt akarná majd, hogy kimenj te is Pakisztánba. De ott életveszélybe kerülhetsz! A nőknek ott alig vannak jogaik. Mindenféle büntetés nélkül megverhetik, bezárhatják, netán meg is ölhetik őket. Szinte lehetetlen onnan elmenekülni, ha egyszer "csapdába" kerülsz. Ne tedd tönkre az életed. Sokkal másabb életet élnek, mint mi, de nem rosszabbat. Csak nekünk az a szokatlan, ami náluk teljesen természetes. Szerintem ne menj bele, a legjobb, amit tehetsz, hogy elfelejted.
Vigyázz magadra!
Üdv.
Szerintem ha megpofozott akkor nem szeret, ha engem ütne meg a barátom aki szintén muszlim, tuti a székkel vágnám szájba és úgy otthagynám hogy soha többé nem látna, hiába 3. éve a párom. Amúgy persze hogy mondogatják hogy meg kell nősülnie ez nálunk is téma, de szerencsére eddig mindig lebeszéltem róla, talán jövőre. Nálunk a házasság szent és kötelező. De minden esetre én az életben többször nem akarnám azt látni aki engem megüt, tudom én vagyok az érzékeny lelki világú és túlzottan büszke nő, de nálam ezzel tuti elvágná magát, nekem ez már a megbocsájthatatlan kategória.
Ha rám hallgatsz keresel jobbat, biztos találsz.
Igen.Egyszer megpofozott mert veszekedtünk,és így akarta kifejezni hogy neki van igaza,holott nekem volt igazam,mikor feltörték a kocsiját és ellopták az útlevelemet és az összes kinti papirjaim és nem akart nekem segíteni,nem akart eljönni velem a papirokat intézni az ottani hatóságoknál,mivel én nem ismerem azt a nyelvet,azt mondta hogy ne aggódjak,senki nem fog visszaélni vele,aztán kiakadtam.
Amúgy ö mesélte nekem hogy az elöző barátnöjét,ugy megpofozta hogy ott maradt a kéznyoma az arcán,ugyhogy én ne panaszkodjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!