Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 év után meg se fordul a fejében, hogy együtt is elmehetnénk bulizni, amikor kiakadok, hogy keveset vagyunk együtt?!
Barátomat elhívta egy rég látott barátja születésnapi buliba, amivel nincs is baj, de 1 hete találkoztunk utoljára, távolság miatt nem tudunk sokat együtt lenni...
Én nyávogok, hogy szeretnék vele lenni, de mivel hivatalos a buliba eszébe se jut, hogy basszus, hát velem is mehetne, akkor mindenkinek jó lenne...
Ideges vagyok, szerintetek is jogosan?
Én szóba se hoztam, hogy engem is vigyen, csak itt bosszankodok magamban emiatt!
Ha magától nem mondja van bennem annyi, hogy nem is mondom!
helyes. van benned tartás.
nem tudom, hogy érdemes e tölteni az időd ezzel a sráccal, de még eljátszhatod vele, hogy bejelented hogy te is elmész egy buliba.. persze egyedül.. nem ugyanabba.. és hogy ő mit szólna..
Tartás szorult belém, csak nem elég, mert ilyen pasit, aki nem kalkulál bele a mindennapjaiba el kellene hajtani jó messzire!
Igen rossz érzés nagyon... Utalást majd akkor teszek, ha tényleg elmegy a buliba és vasárnap találkozunk... Akkor aztán kapja majd az ívet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!