Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mutattátok be a párotokat a szüleiteknek? Mármint h. mennyi ideje voltatok együtt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 14:13
3/8 A kérdező kommentje:
13év???
2012. ápr. 12. 14:53
4/8 jekyll-fan válasza:
pont 2hete voltunk együtt, mikor feljött hozzánk és akkor bemutattam anyának+hugomnak, én meg előtte levő nap voltam náluk és én is megismerkedtem kb. minden közeli családtagjával (lehet, hogy korainak tűnik, de szerintem nem az, főleg, hogy eddig egyetlenegy kapcsolatomnak sem azért lett vége, mert én azt szerettem volna - és Barátomnál ugyanez a helyzet /és egyébként azóta már majdnem 5hét eltelt, és remélem még nagyon-nagyon sok fog úgy hogy közben minden rendben van köztünk)
16/L
6/8 anonim válasza:
Én 2-3 hét után mentem hozzájuk, anyukája volt otthon, apukájával pár nappal később találkoztam.
Ő kb 3 hét után találkozott anyukámmal, apukámmal meg egy hónap után.
19/L
8/8 anonim válasza:
Ő engem kb 1 hónap után, én meg 1 hónap előtt pár nappal őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!