Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok/Nők mit szólnál, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők mit szólnál, ha kiderülne hogy vőlegényednek már van három felesége egy arab országban?

Figyelt kérdés
Mondjuk akár magyar is lehetne, és onnan csak egy időre jött haza.

2012. aug. 26. 12:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát biztos, hogy nem mennék hozzá negyediknek...Nem vagyok híve az ilyen kapcsolatoknak, ott az a szokás, tiszteletben tartom, de én nem tudnám ezt elképzelni...
2012. aug. 26. 12:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én se mennék hozzá...ezt csak akkor vallotta be amikor megkérd? Bár én ha az elejétől tudtam volna akkor már az elején szakitottam volna vele
2012. aug. 26. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Arab?Messzire elkerülöm az ilyeneket,még csak meg sem próbálnám megismerni a vallása miatt,úgyhogy semmit.Tudhattad volna,hogy nem vesz emberszámba nőként,ha már arabbal kezdesz.
2012. aug. 26. 13:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Hogy létezik olyan ostoba nő, aki eljegyezteti magát egy olyan férfivel, akinek a családját nem ismeri, nem beszélt még vele???.... Ha a férfi nem is engedné, titkolná őket, akkor még a legostobább nőnek is (minimum) sejtenie kellene hogy ott valami nem stimmel...!!!!

Amúgy a kérdés valamilyen szinten nem helytálló. mert a több feleség nagyon szigorítva van. A feleségeknek bele kell egyezniük az új feleség érkezésébe. a magyar nőcinek meg tudnia kell róluk. Persze az az arab, aki elsunnyogja a vallomást hogy "helló, eljössz negyediknek?", az megérdemli azt a nőt, aki láttatlanban kimegy hozzá. Amúgy KIZÁRÓLAG kögazdag arab férfiak tehetik ezt meg.

2012. aug. 26. 14:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy az első feleség szava döntő, etc.

Amúgy nem arab, egy magyar származású olaj mérnők ott született fia, ja és már az apja felvette az iszlám hitet, ugyanis jobbnak tűnt így dönteni azután, hogy kiderült, hogy zsidó származású (a munka meg kellet és a pénz meg még inkább), és ugye éppen arab izraeli háborúk voltak.

2012. aug. 28. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
ha jól értem akkor te egy konkrét helyzetre utalsz, ...és akkor létezik is ez a nő, akit eljegyzett ez a gazdag zsidómuszlim. ugye?...
2012. aug. 28. 18:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen. De az elfogultság miatt, először nagy általánosságban voltam kíváncsi a válaszokra, mert így egyes részletekkel írva már, jól látható egyből sajnos, például mocskos antiszemitizmusba fulladt a kérdés.
2012. aug. 29. 00:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én barátomról derülne ez ki, én először nevetnék egy jót... aztán rájönnék, hogy ez nem vicc volt, hanem komoly.. megkérdezném, hogy ezt hogy gondolta? És innentől kezdve nem tudnám, hogy mit csinálnék, mert szeretem. Persze én ismerem a családját, úgyhogy nem érnek majd meglepetések a későbbiekben.
2012. aug. 29. 10:37
 9/12 anonim ***** válasza:
el tudod kepzelni pont te kellesz neki csoro lany hozomany nelkul sokadk felesegnek.osztanad a ferjed meg 3novel mert kotelessege egy ferjnek minden feleseget egyforman szeretni.mas novel is szexelne nem csak veled . nekem nem jonne be a dolog az tuti
2012. szept. 25. 04:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Egy barátnőmről van szó amúgy. Csak hogy érthetőbb legyen.

Pontosabban régen a legjobb barátnőm volt.

És amúgy hozzáment a pasihoz.

Amúgy hat évvel fiatalabb mint a másik háromból a legfiatalabb, és ez a negyedik feleségnél sokszor szempont. Ezért is nem otthon találta meg a negyediket.

:S

2012. szept. 25. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!