Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan csajok akik a bulik és az ivászat helyett inkább más dolgokat részesítenek előnyben?
Figyelt kérdés
Csak mert az utóbbi időben akár hány csajjal volt dolgom mindegyik csak nyavajgott hogy bulizni meg inni akar.Én persze nem ez a típus vagyok.
19/F
2012. aug. 25. 23:26
11/15 Ⱳhite ßelle válasza:
Én meg ilyen férfit keresek 20 körül. Am merre élsz kérdező, csak kíváncsiságból érdekel.
21/N
12/15 anonim válasza:
Szia! Meg merem kockáztatni, hogy nincs Mo-n olyan település ahol ne találnál néhány csendesebb, visszafogottabb aranyos lányt, akik nem buliznak és piálnak rogyásig és komolyabb terveik vannak az élettel...most ettől boldog vagy? :D
13/15 anonim válasza:
könyvek, rock zene, írás. nem leszek seggrészeg divatból.
15L
14/15 anonim válasza:
Pl en. Szabadidomben olvasok, minden nap foglalkozok az allatkaimmal:)
Illetve ha van baratom, akkor nyilvan vele jarkalok erre-arra, de baratnoim nincsenek, akikkel ezt megtehetnem (nincs kozos hang lanyokkal par hetnel tovabb, mar nem is probalkozom).
18/L
15/15 anonim válasza:
az egész baráti köröm ilyen.. én se nem cigizek, be sem vótam még rúgva, vásárlásra se a fiúmat hívnám el, inkább érdekel a zene, történelem, rajz, zongora meg a régi fegyverek.. de közben szeretek szórakozni a barátokkal, hülyéskedni és kb mindenről szivesen beszélgetek.. akár politika :D na.. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!