Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki tetszik elméletileg én is tetszek neki már 2 éve! írt már rám facen is!Én próbáltam vele beszélni de ő elég szűkszavú volt! :/ Írta hogy talizzunk most( este 10 óra volt) xD Engem akkor már nem engednek sehova,javasoltam hogy holnap de ő csak annyit írt rá hogy addig még úgy is beszélünk azóta ez a téma fel sem jött! :/(ez kb.egy hónapja volt) Azóta annyi hogy köszönünk egymásnak az utcán!

Húgával elég jóba vagyok úgyhogy szinte elmond nekem mindent! hogy mennyire bejövök a tesójának...de akkor nem értem miért nem lép! :/

a legfurább húzása eddig az volt hogy a húga faceről írta meg nekem hogy tetszek neki :O

nem tudom mit tegyek! lehet egy kicsit bonyolultan írtam le de remélem tud valaki segíteni :)

Szerintetek hagyjam a fenébe?

ja és még annyi hogy én 14 vagyok ő 15

:D

2012. aug. 25. 13:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Mégis mit vársz tőle? 15 éves kisgyerek, ahogyan te egy 14 éves kislány vagy. Majd 1-2 év múlva visszatérhettek a "járás"témára.

Majd ha nem csak féjjjszen vagy képes pasizni, akkor elgondolkodhatsz, hogy esetleg összejöjj valakivel.

2012. aug. 25. 13:44
 2/7 anonim ***** válasza:

szerintem még ne pasizz, szerencsére még a fiú se olyan nagy kan, és ez így a normális

örülj annak, h tetszel ki, pont, elégedj meg ennyivel ebben a korban, semmiről nem maradsz le, inkább tanul

2012. aug. 25. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Már a nálam fiatalabbak sokkal durvább dolgokat csinálnak!

szerintem ez nem lenne a világ vége xD jól tanulok! :D

2012. aug. 25. 16:02
 4/7 anonim ***** válasza:

És szerinted valaki attól lesz jó, hogy jól tanul? Inkább legyen a gyerekem 3-4-es tanuló, csak erkölcsös legyen és legyenek elvei.

De tökmindegy, úgyis csak meg akarod magad dugatni.

2012. aug. 25. 16:14
 5/7 A kérdező kommentje:

Csak hogy tudd nem cigizek drogozok és még soha nem rugtam be!

a dugást meg nem tudom honnan vetted!

:)

2012. aug. 25. 21:33
 6/7 anonim ***** válasza:

en el tudom kepzelni h a huga kavar be neked..

'Huga faceről ir', a 'hug mindent elmond nekem'..mindig a hug...

2012. aug. 27. 22:37
 7/7 anonim válasza:
Próbálj meg szerintem te lépni, hiszen ez már a 21.század.szerintem nem gáz, ha te mondod neki, hogy találkozzatok.esetleg próbáld meg kicsit burkoltan közölni vele
2012. aug. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!