Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Várjak rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Várjak rá vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

szóval járok egy sráccal nagyon szeretem, de az a baj, hogy most megyek középsuliba és koleszos leszek és elég nehezen tudnánk találkozni, mivel a suli is messze van. de nemis ez a lényeg.. szóval a srác azt mondta h ha szakítanánk mindkettönknek jobb lenne meg nem tudnánk találkozni, de ő szeret és nem tudja kimondani hogy vége. mire én mondtam hogy jó akkor szakítsunk és akkor meg kiakadt hogy ő szeret és nem akar szakítani. de szó szerint ezt írta hogy : "talán igazad volt szakítani kéne mielött rosszabb lessz. de én nem tudok..

igazából eddig szinte mindennap találkoztunk ugy hogy este kiszöktünk, de neki néha még azis kevés volt.. de nemértem mert délután azt mondta hogy találkozzunk és utána meg hogy egy ideig ne találkozzunk inkább, nemértem. már teljessen össze zavar:S de nagyon szeretem.

miért csinálhatja ezt? te adnál neki időt? vagy mit tennél?

15/L

2012. jún. 28. 17:45
 1/2 anonim válasza:
szerintem találkoztok beszéljetek és oldjátok meg valahogy pl költözzön veled arra a környékre házbérbe ha annyira veled akar lenni talál ott is munkát v valami hasonlót oldjatok meg ha szeretitek egymást.nem a szakítás a véksö megoldás mindig.
2012. jún. 28. 20:43
 2/2 anonim válasza:

Én is tavaly kerültem koleszba és nekem is volt akkor barátom.Monjuk ez a sztori még annyival bonyolodott,hogy távkapcsolatban voltunk,tehát amúgy se találkoztunk minden nap.:) Nálunk nem is az volt a gond,hogy kevesebbet találkoztunk volna,hanem az,hogy egy idő után elkezdett féltékenykedni,hogy mindenki másra van időm aki a koleszban van,csak rá nincs.De ezt húztuk egy ideig,végül szakítottunk,de nem a kolesz miatt.:) 2,5 évet voltam vele együtt.Viszont mióta koleszban vagyok,volt egy fél éves kapcsolatom,ő ugyanitt lakott mint én,vele elég sokat találkoztam.Őt nem zavarta a kolesz,engem sem,hétvégén ugyanúgy együtt voltunk,hétköznap pedig beszéltünk neten vagy telefonon.Ne félj a kolesztól,nem olyan nagy cucc mint gondolod,nem zárnak el teljesen a szeretteidtől.Szerintem semmi gáz nem lesz,majd meglátja barátod is,hogy ugyanúgy működhet attól a kapcsolatotok,hogy nem vagy mindennap vele.

Sőt,az sem jó,ha minden nap vele vagy.Erre is van egy sztorim.:D Szintén fél éves kapcsolat volt,nagyon sokat találkoztunk,szinte minden nap együtt voltunk,aztán egy idő után épp ezért bukott meg az egész.Tehát lehet,hogy még jót is tesz majd,ha oda kerülsz.:)

2012. jún. 28. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!