Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni? Vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni? Vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
van egy srác (19 éves) akiröl nem tudom eldönteni h azért ir rám néha mert érdeklem vagy csak mert unatkozik. egyik nap irt de én csak pár órával késöbb kérdeztem vissza( nem voltam fennt),és azóta nem válaszolt pedig mindig fennt van. Nem értem h most megharagudott vagy csak szimplán nem érdekli?
2012. jún. 1. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
korod ?
2012. jún. 1. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:

"korod ?" = Szia,megkérdezhetem,hogy mennyi idős vagy? XD

tajparaszt...

2012. jún. 1. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2. te megy hülye vagy.
2012. jún. 1. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy 19 éves srácot minden érdekel,ami pInával kapcsolatos.

Tehát kérdezd meg még azt a 30 lányt,akire rászokott írni..XD

2012. jún. 1. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:

És a kérdésre még mindig nem válaszolt senki.

Azt, hogy a gép előtt igazából mit csinál, sosem lehet tudni. Lehet, hogy be van jelentkezve, de csak óránként egyszer ül a géphez 5 percre. (zenét hallgat róla, vagy éppen filmet néz, amit nem akar megszakítani.)

De az is lehet, hogy nem érzi szükségét az azonnali válaszadásnak. (Ő is kibírta azt a pár óra késést, amikor a te válaszodra várt.)

Ja igen.. nem lehet tudni, hogy érdekled-e. Ha te szeretnél tőle valamit, akkor kérdezd meg, hogy lenne-e kedve találkozni, és beszélgetni. Ha van kedve, akkor valószínűleg akar valamit.

2012. jún. 1. 13:10
 6/6 anonim ***** válasza:

"Azt, hogy a gép előtt igazából mit csinál, sosem lehet tudni"

"Ja igen...nem lehet tudni,hogy érdekled-e"

Nos igen. A pontosidőn kívül semmit sem lehet tudni.

De válasz csak akkor születik,ha maga a csávó adja...

2012. jún. 1. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!