Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyosnak gondoljátok ha egy Férfit a barátnője kettesben úgy szólít, hogy: 'Maci? ' 'Mackóm'?
Attól én is frászt kapok/kapnék.
Ott lehet a becenevén szólítani, ahogy más is, pl: (Zoltánt-Zolinak-Dánielt-Daninak: )) stb..:)
Én mindig jobban szerettem, ha a nevemen szólítanak és nem becézgetnek. A nejemet én sem "cicázom", "szívemezem", "drágázom". Csak a saját nevén szólítom. Meg is lepődne és rosszat sejtene, ha hirtelen ezen változtatnék ezen! Szerencsére egyszerű nevünk van, én a Pétert jobban szeretem, mint a Petit, a nejem pedig Rita, ezt meg csak hosszabban lehetne becézni, annak meg mi értelme lenne.
A gyerekeket is teljes nevükön szólítjuk, a beceneveket náluk is kihagyjuk.... Hát, mi ilyenek vagyunk! :o))
42/F
A feleségem szokott engem mackózni, engem nem zavar.
32/F
Nálunk Baba van, nem tudom honnan jött de mindkettőnkre ráragadt valahogy az évek során :) Én szoktam macizni ha piszkálni akarom, mert tudom hogy attól falra mászik :D
Ilyen extra becézés részéről a Manó :) 22/L
Köszönöm a válaszokat:)
Ritát felesleges becézni, mert a Ritus, Ritu,ilyenek, azik csak nyálasnak tűnhetnek.
32F-: D remélem egyszer megtudom majd, hogy zavarja-e Őt:)
Utolsó-> Nekem annyira más nem jutott eszembe ezen kívül, csak a saját neve becézési formái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!