Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti fiatalok, hogy tudtok össze költözni?
Figyelt kérdés
Szülők biztosítanak lakást, albérlet, vagy szülőknél?
Én 21 vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal még nem akarunk összeköltözni, de már gondolkodunk rajta. Bár elég esélytelenek a kilátások pedig nem minimálbért keresünk.
az a baj ez nem talpraesettség kérdése hanem a pénzé:( Utolsó előtti kinti minimálbért kapsz igaz?
2012. aug. 27. 16:52
12/19 anonim válasza:
hát számold ki, hol éltek? mennyit kaptok?
havi 80-90 az albi rezsivel, plusz kaja, meg ami még kell..
2012. aug. 27. 16:58
13/19 A kérdező kommentje:
barátom nem akar panelba menni ha albiba is csak kertes házba a lakhelyünkhöz közel. 230ezerünk van havonta
2012. aug. 27. 17:41
14/19 anonim válasza:
Hat picinyem ha a penzt megszerzed minden talpraesettseg es tudas nelkul akkor ugyes vagy!:) De eloszoris ahol mi lakunk ott teljesen mas a helyzet mint magyarorszagon, masodszor A kinti minimalber feler a benti 5szori minimalberrel:) Amugy 230ezer ft bol siman megtudtok elni havonta, ha egesz eletetekbe berbe szeretnetek lakni:) Ha nem akkor megprobalsz mashol (pl kulfoldon ervenyesulni es 2,3 ev alatt annyit osszekaparintasz hogy veszel egy lakast s megvan oldva az problemad, de hat az ember olyan hogy mindig a konnyebb utat valaszza es nem kepes eleg aldozatot hozni(tisztelet a kivetel).esetleg lakaskolcson?
2012. aug. 27. 18:40
15/19 anonim válasza:
Amugy a baratodnak tul nagy elvarasai vannak es ezek csak kifogSOK SZAMARA!ha szeretne egyutt elni veled akkor egy egerlyukat is elfogadna:)
2012. aug. 27. 18:42
16/19 anonim válasza:
a kertesház drágább és a kettő közt van még pár opció, válogatós f@sznak meg kutyában a helye.
ezt nagyon rondán fejeztem ki, de ha tényleg csak emiatt nem költöztök össze, akkor nem is akartok együtt lakni.
mi egy fasza kis társasházban laktunk, ahol a szibériai hidegben is csak 5000HUF volt a fűtésszámla, mert olyan szinten szigetelve volt minden, hogy alapállapot volt a lakásban a 22C°. ki lehet fogni jókat, csak leleményesnek kell lenni. és havi szinten mi is ennyit költöttünk, pedig kocsival jártunk dolgozni.
2012. aug. 27. 18:43
17/19 A kérdező kommentje:
ez nem kifogás neki hanem otthon maszekol és nem is keveset nem fog 15 km autókázni mindennap, mert akkor kb feleslegesen melózik otthon is. Mert a város mellett lakunk albi meg a városban van csak. Ebbe én belementem hogy ott keresünk kiadó lakást. MAJD! 23 lesz jövőre, nem 30 szóval nem most azonnal akarok lakást még min. 1 év. Kint van most németbe de itteni cégtöl oktatáson és belebetegedett a kint létbe és még 1 hónapja van nagyon nehezen viseli és mondta hogy soha a büdös életben nem hagy itt minket engem a szüleit senkit szóval a kimenetel felejtős. ( kint és itthon kap együtt 150ezret)
2012. aug. 27. 19:11
18/19 A kérdező kommentje:
ha minden jól megy eljegyzés is csak ősszel lesz nem akarunk semmit elsietni
2012. aug. 27. 19:13
19/19 A kérdező kommentje:
Vannak kint ismerőseim, de semmit nem tudnak félre tenni a kinti árak miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!