Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fiatalok, hogy tudtok össze költözni?

Figyelt kérdés

Szülők biztosítanak lakást, albérlet, vagy szülőknél?

Én 21 vagyok és 6 éve vagyunk együtt a párommal még nem akarunk összeköltözni, de már gondolkodunk rajta. Bár elég esélytelenek a kilátások pedig nem minimálbért keresünk.

Ti hogy oldjátok/oldottátok meg?:)

Kort is írjatok:)

2012. aug. 24. 21:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

szép is lenne ha biztosítana... ketten bérlünk egy kis panelt.én 120at keresek,és meg egyetemere jár.ő még kap pénzt otthonról..

F19

2012. aug. 24. 21:59
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2012. aug. 24. 22:06
 3/19 anonim ***** válasza:
Először anyáméknál laktunk, aztán házasság után vettünk egy lakást, ezt úgy sikerült, hogy mindkettőnk szülei gyűjtötték a pénzt a nevünkre kiskorunk óta, és még kölcsönt vettünk fel.
2012. aug. 24. 22:10
 4/19 anonim ***** válasza:
első vagyok.Lakást nehéz venni :/ én korán elköltöztem otthonról amint lett keresetem.
2012. aug. 24. 22:12
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez tök, jó, hogy gyűjtöttek nektek! Mi is gondolkodtunk hitelen, de legalább kéne 10 millió...az meg elég húzós lenne, sajnos :( Gyűjteni 8 évig kéne kb havi 100-at félre tenni. de 30 éves koromig akkor se gyerek, se esküvő :( Lehetetlen helyzet.
2012. aug. 24. 22:13
 6/19 anonim ***** válasza:

Én is sokat gondolkoztam ezen a témán,de az egyetlen lehetőséget abban láttam,ha kimegyek külföldre melózni,mert idehaza nagyon nehéz olyan melót találni ami annyira jól fizetett,hogy az ember félre tudjon tenni belőle annyit,hogy néhány év alatt összegyűljön egyáltalán egy lakásra elég pénz.Nekem a lakás még elég messze van még,mert most végeztem a technikummal és még csak munkát keresek és eddig csak olyan munkám volt suli mellett amit csak szünetekben tudtam csinálni.

21/F

2012. aug. 24. 23:59
 7/19 anonim ***** válasza:
Igen, jó, hogy gyűjtöttek nekünk, mert különben mi sem tudtunk volna lakást venni. (pedig nem gazdagok egyikünk szülei sem) Most mi is rakjuk a 2 gyereknek, hogy megalapozzuk a jövőjüket.
2012. aug. 25. 09:34
 8/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Látom, sajnos nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
2012. aug. 25. 10:53
 9/19 anonim ***** válasza:
2eve vagyunk egyutt, 1eve egyutt lakunk, en kulfoldot jarom o dolgozik minimalberert!Alberletet es minden egyebet fizetek, o max potolja amit potolhat!A szuleink semmit nem segitenek, sot meg mi nekuk! O 21 eves EN 23 Lany, de az eletbe ha nem vagy bator es talpraesett akkor ne varj csodat!
2012. aug. 27. 16:35
 10/19 anonim ***** válasza:
mi exemmel albiztunk, mi fizettünk mindent, meg tudtuk oldani, nem volt ezzel para..
2012. aug. 27. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!