Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én budapest ő debrecen működhet? Fiatalok vagyunk találkozni nem nagyon tudunk. Szerintetek?
Hát én nem tudom, de találkozás nélkül mit nevezel kapcsolatnak? Virtuálisan megfogjátok majd egymás kezét, csókot küldötök egymásnak és majd idővel chatszexeltek??
Bocs, ha egy kicsit durva vagyok, tudom, hogy egy kapcsolat többmindenből áll össze, de szerintem az, ahol csak beszélgettek, ráadásul azt is főleg online, nem nevezném párkapcsolatnak. Igenis fontosak a valódi közös élmények, ha fiatalok vagytok, akkor a közös tapasztalatszerzés, az intimitás.
Nem azt mondom, hogy nem lehet távkapcsolatot folytatni, de az is élőben kezdődik és azért a pár csak ideiglenesen vállal távkapcsolatot, közben néha találkoznak, olyan gyakran, amilyen gyakran csak tudnak, úgy, hogy látják maguk előtt a célt, amikor ismét valódi kapcsolatként működhet. Ez egy kényszermegoldás, eleve így berendezkedni őrültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!