Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek? Baratommal 2 eve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, fiatalok vagyunk meg, de nagyon szeretjuk egymast,

Figyelt kérdés

es ha minden jol alakul par ev mulva gyerek is lenne.

A baj az,hogy a baratom csaladjaban mindenkinek volt valami betegsege.Pl a baratom edes tesvere 5evvel ezelott meg halt(ugy szuletett,hogy nem tudott labra alni),valahogy at veszeltek,utanna az apukajat meg mutottek ,mert daganatott talaltak a majaban,az apukaja testvere is valami betegsegben halt meg.A baratomat is par honapja meg mutottek,mert a kezeben daganat volt,ugy volt,h a kezet is lekell vagni,de meg uszta.Most pedig az anyukajanak talaltak tumort,minden masnap ossze esik.:( En szeretem a baratom,de apukam szerint,nem lenne jo otlet vele csaladott alapitani.

2012. aug. 12. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:

érdekes, és sajnálom a párodat és a családját...

de nem szabad ettől félni...minél jobban tartotok ettől annál nagyobb lesz az esélye a dolognak...ha én lennék a helyetekben én belevágnék! Azért biztos nem szakítanék mert sok volt a súlyos betegség...:/

2012. aug. 12. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogadjatok örökbe egy gyereket. Képzeld el milyen szenvedésben élné le az életét, ha örökölne valamit, csak azért mert ti önzőek voltatok...
2012. aug. 12. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:

hány évesek vagytok am.?

Szerintem vágjatok bele! Az első hozzászólóval értek egyet. Ne gondoljatok rá.

2012. aug. 12. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lenne utánanézni a betegségeknek. Derítsétek ki pontosan hogy mik voltak a családban, és úgy menjetek majd el dokihoz még a gyerekválallás elött. Ha megvizsgálják a barátodat, vagy a spermáját, lehet tudnak mondani valamit hogy a gyerekének baja lenne-e. Elég fejlett manapság az orvostudomány.
2012. aug. 13. 03:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Most lehet mondani ,hogy ne törődjenek vele, meg bele a lecsóba, csak ezek szinte 100%-osan öröklődnek. Pláne nőknél a leukémia (anya szinte 100%-osan átadja a lányának). Tehát a százalékok k*rva magasak.
2012. aug. 13. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!