Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Baratommal 2 eve vagyunk egyutt, fiatalok vagyunk meg, de nagyon szeretjuk egymast,
es ha minden jol alakul par ev mulva gyerek is lenne.
A baj az,hogy a baratom csaladjaban mindenkinek volt valami betegsege.Pl a baratom edes tesvere 5evvel ezelott meg halt(ugy szuletett,hogy nem tudott labra alni),valahogy at veszeltek,utanna az apukajat meg mutottek ,mert daganatott talaltak a majaban,az apukaja testvere is valami betegsegben halt meg.A baratomat is par honapja meg mutottek,mert a kezeben daganat volt,ugy volt,h a kezet is lekell vagni,de meg uszta.Most pedig az anyukajanak talaltak tumort,minden masnap ossze esik.:( En szeretem a baratom,de apukam szerint,nem lenne jo otlet vele csaladott alapitani.
érdekes, és sajnálom a párodat és a családját...
de nem szabad ettől félni...minél jobban tartotok ettől annál nagyobb lesz az esélye a dolognak...ha én lennék a helyetekben én belevágnék! Azért biztos nem szakítanék mert sok volt a súlyos betegség...:/
hány évesek vagytok am.?
Szerintem vágjatok bele! Az első hozzászólóval értek egyet. Ne gondoljatok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!