Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal mostanába heti 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal mostanába heti 1 vagy 2 alkalommal van testikapcsolat közöttünk, ami nekem nagyon kevés. Véleményetek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem erről szól a kapcsolat,de szerintem befolyásol sokmindent,fontos számomraa testi kapcsolat.és igy ugy érzem hogy testileg nem is kíván,szeret,nemfontosneki,pedig azthittem egy pasi kívánatos,és gyakran elragadná az alkalmat.hiába szoktam előtte fehérneműbelenni stb.nem távkapcsolatban élünk,mindennap tudunk találkozni.nem is dolgozik,de valahogy sose jut neki ideje rá mert van ezt vagy azt csinál.énpedig várom hogy na mikor kezdeményez.Énisprobálnék kezdeményezni,de vagy nem érek el vele semmit,vagy nincs rá lehetőségem,mert tudom ha valamit csinál vagy tervébe van h pl.nézmunkát az interneten,ugyse tudnám elcsavarni a fejét.tudom az lenne a jó ha beszélnék vele erről,fogok is csak nemtudom hogy legyen igazából.mármáskor is beszéltem vele erről,de még én éreztem magam kényelmetlenül,mert olyan érveket hozott fel hogy ez őt minősíti le stb. meg hogy nincs rá idő stb.de végülis nemváltozott semmi.ti mit és hogyan mondanátok neki,hogy végre változzon a dolog?18/L,20/F

#szex #pasi #testikapcsolat
2012. aug. 12. 13:51
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat ha valahol rosszul fogalmaztam vagy hibáztam a megfogalmazással
2012. aug. 12. 13:52
 2/9 A kérdező kommentje:
vagyis sokszor azért van valami,mert énrákérdezek hogy játszunk e majd...
2012. aug. 12. 13:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vágyik a szexre veled, ez nagy gond 20 évesen!
2012. aug. 12. 13:55
 4/9 poiu ***** válasza:
Vannak pasik, akiknek elég a heti 1-2 - bár 20 éves korban ez nem gyakori. Tisztáznod kéne vele.
2012. aug. 12. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:

igen tudom,de ezeket is hiába mondtam neki kb2hónapja,amikor ugyanerről beszéltem vele.

csak nemtudom hogy mondjam neki,hogy ne veszekedéslegyen belőel,meg sértődés stb.elég makacs gondolkodása van

2012. aug. 12. 14:15
 6/9 poiu ***** válasza:
A szex fontos egy kapcsolatban. Ha neki nincs igénye többre, de neked van, ez hosszabb távon, valószínűtlen, hogy jól működjön. Ezért kéne erről őszintén beszélni. Egyszerűen mond meg neki, hogy mit érzel.
2012. aug. 12. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Őszintén, ez szerintem nagyon durva.... A barátomnak már akkor feláll ha csak mellette fekszem az ágyban pólóban meg byugyiban. Ha véletlenül egyik nap nem kezdeményez akkor ilyen lányos hangon mondom neki hogy "nemis foglalkozooool veleeeeem" és már bújik is oda hogy mit szeretnék, de persze tudja nagyon jól :-) mindezt úgy hogy terhes vagyok! Amúgy mindketten 20évesek vagyunk. Szerintem a pároddal valami baj van mert nemtudom ez hogy lehetne normális egy ennyi idős pasinál :-S
2012. aug. 13. 03:46
 8/9 A kérdező kommentje:
jajj Istenem bárcsak nálunk is igylenne,énis erre vágynék :(
2012. aug. 13. 08:01
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Szerintem mondd meg neki kerek perec mit szeretnél. Ha meg nem tetszik neki a dolog akkor az tuti hogy valami baj van vele. Ha szereted, gondolom kitartasz mellette, de én biztos nem tudnék hosszú távon együtt lenni valakivel így. Persze néha nekünk is volt kisebb kihagyás, fáradtság meg betegség miatt de arról tudtam hogy azért van. De még mikor elvolt törve a lába akkoris meg tudtuk oldani mikor már nem fájt neki annyira :-D szóval hidd el, ez egy 20éves pasinál nagyon nem jó, ilyet még sose tapasztaltam. Legjobb őszintén rákérdezni mi a baj.
2012. aug. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!