Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért érzem így? Nem akarok így érezni, de nem tudom kiverni a fejemből.
Van egy barátom,9 hónapja.Nagyon szeretem.Sosem tudnám bántani,megcsalni..
Régebben valahogy feljött témának a volt barátnője.Olyan furcsán beszél róla,mondta hogy ha elment mellette nagyobbakat vert a szíve,meg ilyeneket.Ezt még régebben beszéltük..Aztán valahogy megint elkezdtünk a régi kapcsolatainkról beszélni..ő is mesélt nekem,nagyon sok mindent.Volt barátnőjét,tiszta szívből szerette,de megcsalta..igen,én is mondtam neki,hogyha szerette volna,nem csalta volna meg.Erre azt válaszolta: akkor sem,ha érzed,hogy már nem szeret?
Ezt csak azért írtam le,hogy tisztába legyetek azzal,hogy nagyon furcsán mesél róla,soha nem bántja, mármint hogy lehordaná vagy valami,nem...
Sok dolog van ami felkavarta bennem a féltékenységet...
Volt egy buli..ahová elhívtam engem is,pár barátomat,és persze a barátomat is..annak is ott voltak a haverjai..és persze a volt barátnő is.Másnap megkért,hogy lépjek már be a facebook-jába mert valami elromlott benne.Beléptem,és azt olvastam,hogy írta a haverjának,hogy amikor meglátta a volt barátnőjét,elment a kedve a bulitól,és hogy nem akart ott lenni,és nézni a volt barátnőjét..Itt csak az a baki,hogy együtt mentünk be..velem volt,és ilyenekre gondol? Nekem is volt előtte egy barátom,fülig szerelmes voltam,vége lett,és ennyi..ha meglátom egy buliban,köszönök neki és kész.Ennyi.
Lehet csak féltékeny vagyok a barátom volt barátnőjére,mert szebb nálam,sokkal,és én ezzel tisztába vagyok.De valahogy mindig megnézem a facebook adatlapját,majdnem minden nap.Szerintem ez már beteges dolog,amit én csinálok.
Barátomnak ezt soha nem mondtam...
Hogy tudnám örökre elfelejteni ?
Talán azért is nem bízom a barátomban,mert a volt barátnőjét is megcsalta,nem is egyszer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!