Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezelendő, ha 24 évesen nem akarok barátnőt, és még szex nélkül is megvagyok?
Egyesek szerint jól nézek ki, tudok is beszélni. És szoktam is lányokkal beszélgetni, sőt van akire feláll a farkam. És érzem azt is ha bejövök egy lánynak. SZoktam is bókolni lányoknak, nem zavarnak az érintések, sőt én sem zavartatom magam... De nem hajtok rá úgy...
Párszor előfordult már, hogy lányok támadtak le engem, de ezek mind hirtelen történtek, és ekkor rózsaszín ködben voltam. Pár napig ilyenkor meg is teszek mindent a lányért.
sokan furcsának néznek h miért nem csajjal jövök haza, vagy miér nem viszem a csajom szórakozni.
a válasz, mert nem kell. ez mind szép és jó, de meddig érzek majd így?
és miért örülnél neki első?
elég aranyosak vagytok hogy így beszéltek a női nemről...
ne kezeltesd magad, nem gond ha nem vagy társas lény, csak ne csapj át antiszociálisba.. meg aztán lehet majd 40évesen akarsz kapcsolatot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!