Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit válasszak, munka, vagy nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak, munka, vagy nő?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy nővel akit nagyon szeretek, ő is engem...

Miután már az összeköltözésről kezdtünk el beszélgetni, komolyabban is rákérdezett foglalkozásomra, és elmondtam neki, hogy egy speciális alakulatnál szolgálok a NATO-nál, (az alakulatom neve , feladata lényegtelen a kérdés szempontjából...) Amikor megtudta, hogy az év nagyrészében nem láthat, ráadásul, folyamatos életveszélynek vagyok kitéve, azt mondta hogy csak akkor marad velem, ha kilépek, és valami új szakma után nézek... Szeretem, és nem szeretnék nélküle élni... Viszont gyerek korom óta ez a szakma volt az álmom...

Nem tudok dönteni...

Érveket, indokokat kérnék, mindkét lehetőség mellet...

2012. aug. 24. 15:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Kérj időt. Ha elég erős a kapcsolat, akkor gondolkodj el az áthelyezésen, ha fellángolás, akkor legalább nem buktad be a hívatásod.
2012. aug. 24. 16:29
 22/37 A kérdező kommentje:
A gond az, hogy sept. 4 ig vagyok eltávon, uh már nincs olyan sok időm...
2012. aug. 24. 16:30
 23/37 anonim ***** válasza:
48%
És ha esetleg a csaj is belépne ebbe az alakulatba?
2012. aug. 24. 16:43
 24/37 A kérdező kommentje:

Á nem.

Nekem 4 évembe telt amíg ide eljutottam, ráadásul nem az a típus, aki végig csinálná mind a 6 kiképzést...

Főleg, mert undorodik a nyíltsebektől, és az efféle dolgoktól...

Ráadásul még egy nő sem szolgált ennél az alakulatnál...

2012. aug. 24. 16:52
 25/37 anonim ***** válasza:
Őszintén: Én soha sem kérném a páromtól, hogy hagyja ott a munkáját miattam, főleg ha az az álma.. És azért sem, mert 4 évig küzdött érte. Válaszd a munkát. Előbb-utóbb úgyis találsz olyan nőt, aki elfogadja a helyzetet. Bár, ha tényleg ilyen kevés időd van, akkor nő legyen a talpán, aki veled kibírja... :( Mert azért még én is elgondolkoznék azon, hogy összejöjjek-e egy ilyen férfival.
2012. aug. 24. 17:32
 26/37 anonim ***** válasza:
nem adnám fel a munkámat, főleg ha az volt az álmom:)
2012. aug. 24. 17:47
 27/37 anonim ***** válasza:
Én se adnám fel a munkát
2012. aug. 24. 17:50
 28/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket...
2012. aug. 24. 19:22
 29/37 anonim ***** válasza:

maradj a melo mellett, meg fiatal vagy, alom munkahely nem sok van, no viszont 3 milliard,

az en alakulatom nem annyira kulonleges, de van lehetoseg kulfoldi missziokra, mig nem jon ossze 1 addig nem is akaok lekomolyodni

2012. aug. 24. 19:39
 30/37 A kérdező kommentje:
Aha, ide ha jelentkezni akarsz, két évet le kell húznod külföldön :DD
2012. aug. 24. 19:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!