Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válasszak, munka, vagy nő?
Összejöttem egy nővel akit nagyon szeretek, ő is engem...
Miután már az összeköltözésről kezdtünk el beszélgetni, komolyabban is rákérdezett foglalkozásomra, és elmondtam neki, hogy egy speciális alakulatnál szolgálok a NATO-nál, (az alakulatom neve , feladata lényegtelen a kérdés szempontjából...) Amikor megtudta, hogy az év nagyrészében nem láthat, ráadásul, folyamatos életveszélynek vagyok kitéve, azt mondta hogy csak akkor marad velem, ha kilépek, és valami új szakma után nézek... Szeretem, és nem szeretnék nélküle élni... Viszont gyerek korom óta ez a szakma volt az álmom...
Nem tudok dönteni...
Érveket, indokokat kérnék, mindkét lehetőség mellet...
A többi választ is köszönöm, de azthiszem, még egyszer kétszer átgondolom, mert mind a kettőhöz ragaszkodom... Bár tudom, hogy ez nem lehet...
Amúgy én 27 ő 25 éves...
Tegyük fel, hogy igaz amit írtál a munkáról. Igaza van a csajnak, nem egyszerű egy ilyen férfi mellett élni, de ha szeret, akkor kitart melletted, hisz ez szerintem csak önzőség, végülis azért ad ultimátumot mert félt téged, ergo a saját félelme miatt szeretné, hogy őt válaszd inkább. Na most.. Ha szeret, és te is őt, akkor kompromisszumkészek vagytok mindketten, ő megérti hogy ez van, te pedig csinálod még jó pár évig. Ráérsz később letenni a lantot. :D
Azt mondtad ez az álmod, ezt szeretted volna csinálni. Akkor meg feladnád egy nő miatt, aki egy vagy két év múlva már nem is biztos hogy veled lesz? Mert ki tudja, lehet hogy most nagy a szerelem, de nem biztos, hogy örökké tart, azt meg nagyon megbánnád, ha feladnád az álmaidat, aztán még család sem lesz. Nehéz kérdés, neked kell dönteni.. Sok sikert. :)
22/L
Igen csak valószínű , nem fog rám várni még éveket...
KMZ (Különleges Műveleti Zászlóalj)
Én nőért semmit sem tennék kockára. Van már elég negatív tapasztalatom.
Gondolj bele, hogy ott hagyod azt a munkát, amit szeretsz, jól fizet, stb. és választod azt a nőt, akinek jelenleg megfelelsz. Aztán egy bizonyos idő múlva a nő rád un és szakít. Na ilyenkor mi van?
Ha szeretne nem kérne olyat, hogy hagyd ott a munkád.
Bár a józan ész, a munka mellett döntene, hisz lehet, hogy ez csak egy hirtelen jött dolog, lehet hogy gyorsan el is fog menni...
Bár azthiszem azt várja, hogy mellette döntsek, nem szeretném megbántani, de ezt szinte lehetetlen lenne tapintatosan közölni vele...
Kissé hasonló melóm van, és hagytam már abba nő miatt, nem lett belőle semmi! A munkám-hivatásom volt gyerekkori álmom, én megcsináltam...
Döntsd el mi az életed! A leírásodból úgy tűnik a nő akarja élni az életed, nem Te!
Enné mint a rozsda!
Elhiszem, hogy rossz pár nélkül, főleg, ha olyan beállítottságú vagy, de gondolj bele a Te életed az, hogy Te a férfi plusz a hivatása, és ehhez kell egy társ, nem pedig egy nőnek lenni az élete része, és majd ő "megmondja" mit melóz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!