Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a legjobban elmondani?
Figyelt kérdés
Tud valaki esetleg valami zeneszámot,ami elmondja hogy szeretem őt?
Nem merem elmondani.. és igy zenében jobban is szeretné :))
2012. aug. 24. 14:34
1/9 anonim válasza:
veszel egy nagy levegőt,és elmondod.Nem olyan nehéz.Kinyitod a szád és 1 szó elhagyja:SZERETLEK.
Na megpróbálod?
2/9 A kérdező kommentje:
egy gáz van.
pécsett lakik én meg pesten,és ha et igy kimondanám az életbe többet nem állna szóba velem,mivel kb 2 hete ismerjük egymást és ő csak "kedvel" engem..közben pedig elégéé félreérthető dolgokat ir.. szerintem.
2012. aug. 24. 14:38
4/9 anonim válasza:
Ha kicsit is "kedvel" nem fog elszaladni sehová :D Én se szaladtam el,mikor egy szép hajnali órán le írta nekem,hogy szeret.. :D Csak bátorság kérdése az egész :)
5/9 anonim válasza:
Persze, küldj neki egy számot, aztán rágódj azon napokig, hogy most vajon értette-e a célzást.
6/9 A kérdező kommentje:
fiunak mondanám el..
jó,de rögtön ezzel letáámadni.
2012. aug. 24. 14:43
7/9 anonim válasza:
egy fiú nem ért ilyen célzást...
De 2 hét után nem hinné,hogy ez jó lenne
8/9 A kérdező kommentje:
ezt mondom én is.. majd elvileg feljön hozzám.. akkor ha elmondom?
ez még kb 2-3 hét..
2012. aug. 24. 14:47
9/9 anonim válasza:
A Shrekben volt -> Then I saw her (his) face, now I'm a believer!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!