Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, várjak még? (Többi lent)

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy jó 3 hete megismerkedtem egy sráccal az interneten (pedig nem szeretek neten ismerkedni...:)). Jól kijöttünk egymással, ezért tegnap meg is történt a nagy találkozás. Jól éreztük magunkat, nagyon sokat beszélgettünk mindenféle témáról (ez kifejezetten tetszett, hogy vele ilyen sok mindenről lehet beszélgetni). Búcsúzás előtt megsimogatta az arcomat is, majd 3 puszival váltunk el. Később mikor beszéltünk, kérdezősködött, hogy mi a véleményem róla, bejöttem-e neki stb (természetesen nem csalódtam benne, pont olyan volt, amilyennek elképzeltem), és azt mondta, én is tetszem neki. Ennek nagyon örültem. Viszont. Ma mikor újra beszéltünk (ő írt rám), úgy éreztem, mintha csak egy barátja lennék. Aranyos volt mint eddig, de nem beszélt arról, hogy most akkor hogyan is legyen tovább, találkozunk-e még... Nem vagyok nagy randizós fajta, ezért nem nagyon tudom, hogy most minek kéne jönnie. :) Várjak még, hátha felhozza a témát? Nekem elég kínos lenne rákérdezni, hogy na most akkor lesz-e valami, vagy sem... Én szeretném ha lenne. A válaszokat köszönöm. 19/L

2012. aug. 24. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
adj neki időt :)
2012. aug. 24. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2012. aug. 24. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 19 évesen lazán azt mondhatod neki hogy te örülnél egy talinak, mert bírtad. Mondd azt neki hogy a többit rá bízod. Ez megindítja a fejénben a dolgokat, ha kellesz neki. :)
2012. aug. 24. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy én nem vagyok egy kezdeményezős típus... :) Szerintem várok holnapig, hadd érlelődjenek benne a dolgok. Aztán felhozom, mi lenne ha... :) Köszönöm a válaszokat, ha valakinek még van tippje, vagy véleménye, írjon. :)
2012. aug. 24. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem ne aggódj, úgy tűnik neki is bejöttél, csak lehet, hogy bizonytalan, nem mer lépni. azt semmiképp ne hagyd, hogy hosszabb ideig ne történjen semmi, tényleg te is nyugodtan felhozhatod hogy jó lenne megint összefutni
2012. aug. 24. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Na, beszéltem vele... Azt mondta, találkozhatunk még, csak nem akarja elsietni a dolgokat, mert az előző pár kapcsolata elég hamar véget ért.

Úgyhogy még alakulni fog ez a dolog. :) Köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 24. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!