Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok gazdag lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok gazdag lányt, aki eltartana?

Figyelt kérdés

azzal tisztában vagyok, hogy nem modellalkatúak között kell keresnem, hanem jóképű sármosként ilyen ducibbak között, nem?

merre keressek ilyet?

nincsenek nagy igényeim, valami faint kégli, meg amit itt az oldal alján reklámoznak mazda 6 meg ilyesmik

2012. aug. 24. 12:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Látod ezt mondom 40 éves nők már simán megvesznek.

Egyébként nem a férfiakkal van a baj meg nem a nőkkel hanem az emberekkel.

2012. aug. 24. 12:56
 22/28 anonim ***** válasza:

Aki eltartatja magát azt sokkal inkább nevezném parazitának mint embernek.Szerintem annál undorítóbb dolog nincs akár férfi akár nő.Véleményem szerint az ilyen embereket sorban kellene lelökdösni a Taigetoszról.

21/F

2012. aug. 24. 12:57
 23/28 anonim ***** válasza:
83%
gyanítom hogy ha úgy tetted volna fel a kérdést hogy hol találnék olyan lányt, akit eltarthatnék lenne minimum 5-10 jelentkező;D
2012. aug. 24. 13:00
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de a női emnacipáció előtt sok esetben a nőknek lehetősége se volt arra, hogy tanuljanak és dolgozzanak. Az volt a normális, hogy a nő otthon van a gyerekekkel, a férfi meg eltartja a családot.
2012. aug. 24. 13:03
 25/28 Diavolino44 ***** válasza:

OFF: Nem ertem ezt a felhaborodast. A nok azert jobbak mert nem irjak ki oszinten, pedig rengetegen ezt csinaljak. Kifognak valami gazdag pasit, es elnek mint Marci Hevesen. Vagy azt gondolatok valaki meg tud elni abbol. hogy modellkedik Magyaroszagon?? Ha azt a kulsot fenn akarja tartani akkor vagy kurv@lkodik vagy kifog egy gazdag pasit.

Vagy a kiadasaira eleg a szoli-szalonos fizetese? Nem egy szingli csajt ismerek, aki varja a BMW-s pasit, mint a feher lovon a herceget.

Szoval ha az egyik oldalon meg van a jelenseg akkor miert ne lehetne meg a masik oldalon is?????

Tizen-valahanyas valaszolonak: Nehogy azt hidd, hogy kulfoldon jobb a helyzet. A nok mindig a letbiztonsagot keresik a ferfiban. Ha valaki nem tudja erzelmileg vagy anyagilag vagy mindket szinten megteremteni a stabilitast azzal max futo kalandot terveznek.

Oke tegyuk fel elmesz kulfoldre. Hova mesz?

1.) Tolunk szegenyebb orszag. A nok megjobban a penzedre fognak utazni, mert hozzajuk kepest neked van. De egy ilyen orszagban szinten kevesett fogsz keresni.

2.) Tolunk gazdagabb orszag. Nem akarlak elkeseriteni, de kulfodon mi balkani orszagnak szamitunk. Egy angol vagy nemet lanynak nem fog felcsillanni a szeme, ha meghallja, hogy magyar vagy. Inkabb erzem ezt hatranynak.

Amugy eddig 3 baratnom volt (mind magyar) ketto eveken keresztul. S egyiknek sem szamitott ,h csoro vagyok. Sot nem is vagyok helyes. A dumam kifejezetten sz@r.

2012. aug. 24. 13:31
 26/28 anonim ***** válasza:
40%
A külföldieknek csak akkor csillan fel a szemük, ha egy lánytól hallják meg, hogy magyar. :) Érdekes, hogy eddig 2 külföldi barátom volt (egy ír és egy német, aki most is a pasim) és mindkettő sokkal jobban tisztelt és elismert, szeretett, mint a magyarok. Az egyik magyar exem átvágott, a másiknak meg csak szexre kellettem. Ennyit erről, hogy miért van inkább külföldi partnerük a magyar lányoknak. Tisztelet a maroknyi kivételnek!
2012. aug. 24. 13:47
 27/28 Vadkan01 ***** válasza:
ez a kérdés túl vicces hogy komolyan válaszoljak rá de lustaság belülről öli meg az embert
2012. aug. 26. 23:19
 28/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem csodálom, hogy Angliában felcsillan a szeme az embereknek a magyar lányok láttán, tekintve, hogy a magyar lányok átlagban mennyivel szebbek, mint a belterjes angol nőstények.
2012. szept. 25. 03:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!