Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok gazdag lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok gazdag lányt, aki eltartana?

Figyelt kérdés

azzal tisztában vagyok, hogy nem modellalkatúak között kell keresnem, hanem jóképű sármosként ilyen ducibbak között, nem?

merre keressek ilyet?

nincsenek nagy igényeim, valami faint kégli, meg amit itt az oldal alján reklámoznak mazda 6 meg ilyesmik

2012. aug. 24. 12:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
85%
Reméljük tényleg találsz és még időben rájön, hogy mit akarsz tőle és kidob egy szál gatyában...Majd imádkozom!:D
2012. aug. 24. 12:29
 12/28 A kérdező kommentje:

12:23

átlagos nőt olvashattunk, aki magából indul ki

azt azért még hozzáteszem, hogy ducibb lányok alapesetben nem nagyon vannak olyan kaliberű sráccal, mint én vagyok

2012. aug. 24. 12:30
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
30-as 40-es karrierista nők között keress akik megvesznek kilóra
2012. aug. 24. 12:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem állsz selyemfiúnak, ha ennyire elvagy szállva magadtól? Azzal jól kereshetsz...Szerintem ez szuper ötlet, neked találták ki...:D
2012. aug. 24. 12:32
 15/28 anonim ***** válasza:

További kérdés: Miért nem valaki olyat keresel magadnak akit szeretsz? Mennyivel kellemesebb valaki olyanhoz hazajárni, akiért a lelkedet is odaadnád.

Tegyük fel, találsz egy lányt, szerelmes leszel belé és azért nem leszel vele együtt, mert csóró?

"Egyszer majd rájössz, hogy a k*ruvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád ha fázol. És akkor majd rájössz, hogy minden amit akartál ott volt az orrod előtt... De akkor már késő lesz!

2012. aug. 24. 12:33
 16/28 anonim ***** válasza:
34%

Nem kéne támadni a kérdezőt! A lányoknak bezzeg szabad eltartatni magukat gazdag pasikkal?!

A mocskos nők miatt szenved a magyar férfi. Neki minden jobb. Néger, ázsiai, cigány kell nekik inkább, mint magyar. Aljas nép a magyar nő én mondom. Menjetek külföldre ott vannak még gyöngyszemek. Bánom, hogy ebbe az országba születtem.

2012. aug. 24. 12:33
 17/28 anonim ***** válasza:
77%

És ismételten 12:23 voltam: Nem vagyok duci, de sovány se, nem vagyok gazdag, sőt inkább tartozom a szegények közé, viszont szép arcom van és még aránylag jó alakom is és enyém az álom pasi. Az a jóképű, minden lány őt akarja, sportol, kedves, dolgos..

Tipikus nő, mi? Miért mert netán igazam van? Majd egyszer valaki ha felmossa veled a padlót akkor aztán fogsz nézni barátom.

2012. aug. 24. 12:36
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Röhögök ezeken az idézeteken:

"Egyszer majd rájössz, hogy a k*ruvák már nem hoznak boldogságot, az alkohol már nem oltja a szomjad, a cigaretta már nem oldja a feszültséget és a haverok nem bújnak hozzád ha fázol

:DDDDD Nagyon jól tudnak majmolni másoakt egyesek.

2012. aug. 24. 12:38
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

A nőknek szabad? A francokat szabad. Az állítja fel a kettős mércét, aki a legjobban ágál ellene. Néha gondolkodni sem ártana.

Ez a kis nyomi meg nem 'nem akar' dolgozni, hanem nem TUD dolgozni (: Valószínűleg anyuci nem engedi örökké a nyakán lógni, és kell valami helyettes.

2012. aug. 24. 12:49
 20/28 anonim ***** válasza:
88%

# 17: Te mekkora idióta vagy, komolyan. Azon nem gondolkoztál el, hogy esetleg a magyar férfiak (?) is ugyanúgy hozzájárulnak ehhez? Kettőn áll a vásár! Nekem nem kell se ázsiai, se cigány, mégis magyar lány vagyok. Nem a lányok tehetnek arról, hogy a fiúk azt várják, hogy majd a sült galamb beszáll a szájukba...

Kérdező, szerintem ez nem jó ötlet. Én magamból indulok ki. Gazdag lánynak számítok, fiatal is vagyok, de nem tartanék ki egy pasit se. Majd lehet, hogy csinálok ilyet 40-50 évesen. A fiatalabb gazdag nők nem igazán érdeklődnek ilyesmi iránt. 22/N.

2012. aug. 24. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!