Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan? Tehetek én róla, hogy gazdag vagyok?
20/F vagyok,és ha nem is zsírgazdag,de mondjuk egy olyan felső középosztálybeli jómódú családban születtem. Mindig megvolt mindenem. Most már saját lakásom van. Több házunk,nyaralónk van szerte az országban,és sokat utaztunk külföldre. Én ksikoromban azt hittem ,h ez a normális. De azt vettem észre az embereken,h amikor én erről beszéltem,h h élek,akkor megutáltak,és nagyképűnek beképzeltnek néztek. Aztán leesett,hogy nem mindenkinek habostorta az élet.
Na hát szóval nekem megvan mindenem,de eddig csak ilyen komolytalanabb r*banc típusú barátnőim voltak. Komoly kapcsolatom egyáltalán nem volt.
A normális lányok,meg már ennyiből elítélnek,és egy szemétnek tartanak, a puszta létezésem miatt.
Na de most komolyan? Miért nem lehet elhinni,hogy az az ember is lehet normális,aki mondjuk egy kicsit jobban áll anyagilag.
Motanság már igyekszem minél jobban titkolni az anyagi helyzetemet,mert pusztán ezért már utálnak,mert előítéletesek.
ahogy olvasom, az eredeti kérdésedre a válasz: te nem tehetsz róla.
szomorú, hogy irigyek az emberek. Ha tényleg normális vagy - bár azért felmerült bennem a kétely, hogy jól előadtad magad - ezen nem fog múlni.
az elején jó titkolni. mondjuk nem luxusautóval menni a randira, pl.
volt egy srác aki szintén hasonló anyagi helyzetben volt mint te, szerelmesek voltunk egymásba, egyszercsak úgy döntött h már nemkellek neki és még mielőtt felvállalt volna mások előtt eldobott magától. Egyfolytában lenézően viselkedett velem, kritizált, titkolt, én mégis szerettem tiszta szívemből és nem a pénzéért...mivel nemtudtam h van neki, idő közben derült ki. Teljesen másképp látta a világot mint én..ő azthitte vannak igaz barátai (fel sem tűnt neki, h tiszteletlenül beszélnek vele mindaddig míg az ő nyaralójában nem akartak medencés partit rendezni..)próbáltam figyelmeztetni, megtanítani érzésekre, de lelépett egy ribivel...
hát az ilyen köcsögök miatt ítélik el a gazdagokat :) sztem nem a pénz tesz emberségessé v épp ront el, és aki szeret az magasrül tenni fog rá h van-e v nincs..add önmagad ennyi a lényeg :)
ha érdekel miket csinált részletesen, írj privit..:D
L19
"Tévedsz haver! Nem te vagy gazdag hanem a szüleid. Te önmagadtól mit tudol felmutatni? Minden ami körülötted van azt a szüleid érdeme."
Ez már csak mellébeszélés. Ennyi erővel az összes 20 éves egy gyökér semmirekellő? Mert, ennyi idősen az ember máshogy nem lehet gazdag, csak ha a szülei azok.... de ettől még gazdag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!